reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

No fajny temat poruszyłyście:-)
Surv podoba mi się ten wózek co znalazłaś
Ja ma taki sam wózek jak Magdzik (x landera xa) i jestem jak narazie zadowolona, narazie mały jeździ jeszcze w gondoli ale tak za miesiąc przesiądziemy sie do spacerówki, jest tylko przodem do świata ale zobaczymy jak to bedzie,jak małemu to nie bedzie pasowłao to wtedy kupie cos nowego z przekaładnym siedziskiem. Dla mnie skrętne koła są rewelacyjne i nie wyopbrażam sobie jeżdzic wóżkiem bez skrętnych kół:tak:w x landerze mozna je zablokować:tak:
mi sie podoba ten ale tez tylko "przodem do świta" CHICCO *MULTIWAY +Folia+Pokrowiec+Barierka TOPAZIO (511443118) - Aukcje internetowe Allegro

przekłądane siedzisko ma taki ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FOR ME Complete>

reklama
Kicrym ma rację, dobry temat poruszyłyście:-)
Ja też stoję przed takim samym dylematem: jaka spacerówka, i czym się kierować?? Jeśli chodzi o praktyczność to napewno czterokołowy, z pompowanymi kołami (myślę, że takie koła są lepsze od tych małych-dwukołowych, biorąc pod uwagę nasze "europejskie" chodniki:-() duga sprawa, ważne żeby wózek też się nadawał na zimę (czyli parasolka odpada).Jeśli chodzi o transport samochodowy to mi wsio rybka, bo mój M ma duzi siamochód a mój to niestety dwuosobowy jest , czyli d*** blada (jak go kupowałam nie przewidywałam, że nasza rodzinka się powiększy;-) a na razie nie zmienię- bo mam w lesingu:no:
Moja sisters ma x-landera i bardzo sobie chwali, ja na razie upatrzyłam sobie wózek teutonii. Tylko nie znam opinii...
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: MISTRAL P spacerowy 2009>

Pabla na poprzedniej str wkleilam link na Saturna,o ile o ten chodzilo Survivor.
Tosika wozio fajny,ale jak dla mnie za masywny ,mi wlasnie chodzi o to,zeby byl mniejszy i lzejszy od tego co mam.No ,ale to juz kwestia gustu i zapotrzebowania

Co do kol skretnych to mi sie jezdzi rewelacyjnie.W Speedziaku mozna to kolo z przodu zablokowac,ale jak dla mnie to strasznie to niewygodne.
No a fotelik tez trzeba bedzie niedlugo wymienic,bo ten co mamy juz za maly sie robi.Nozki juz wisza Maciusiowi,wiec i w trakcie jazdy mu niewygodnie.

Tosika , wózek bardzo fajny ale tak jak napisała Madzia za masywny. No i ta cena..ałc..
Moja spacerówka z CONECO TOLEDO podobnie wygląda: http://www.allegro.maked.pl/CONECO/TOLEDO_NOWE/slides/Coneco_54_toledo_n.html. Ma skrętne kółka i bardzo sobie chwalę i nie wyobrażam sobie że mogłoby ich nie być.
Ja chyba pozostanę wierna firmie CONECO i zakupię taką spacerówkę : BARDZO LEKKIE CONECO JOKER + NAJLEPSZE GRATISY !!! (515755950) - Aukcje internetowe Allegro
Bo jako że na zimę będę używać tą co teraz mam czyli ten CONECO TOLEDO, to spacerówka wiosenno-letnia nie musi wszystkich wymagań spełniać:-) No a najważniejsze że ta spacerówka którą planuję kupić jest lekka 5,5 kg!!!!

Ostatnia edycja:
kurcze, ale jakie kółeczka ma małe!! na moich warszawskich chodnikach krzywych to chyba nie da rady. Ja chce mieć z większymi kołami.
Kicrym - ten z przekładaną rączką chicco niezłe jest, trzeba przeczytać opinie na jego temat. O tym multiway czytałam kiepskie:-( nie pamietam gdzie, znajdę to wrzuce linka....

kurcze, ale jakie kółeczka ma małe!! na moich warszawskich chodnikach krzywych to chyba nie da rady. Ja chce mieć z większymi kołami.

Faktycznie , nawet nie zwróciłam uwagi że takie małe kółka. No ale jako że ja będę doraźnie używać parasolki to nie będzie mi to aż tak bardzo przeszkadzało.

u mnie zdaje egzamin Pliko P3 na krotkie wypady samochodem- w sumie uzywamy go od urodzenia,bo moglam tez wpiac w niego fotelik; zaluje tylko,ze nie kupilam Navetty,wszyscy mi ja odradzali a jak sie jej dokladnie przyjzalam to by sie u mnie super sprawdzila ale nie bylo juz sensu jej kupowac na miesiac... teraz pewnie bym kupila Pliko Switch,bo w moim mi wlasnie brakuje mozliwosci,zeby mala byla w moja strone.... a w drugim wozku -tez Pega- zdjelam gondole i zalozylam spacerowke i mala ja uwielbia,ale tez tym wozkiem na razie jezdzimy tylko po centrum handlowym,bo na spacery za zimno.... a jak bedzie juz cieplej to mam Kensinngton Silver Cross'a i w nim mala woze - ma duzo miejsca i pojezdzi nim jeszcze bardzo dlugo....

No a fotelik tez trzeba bedzie niedlugo wymienic,bo ten co mamy juz za maly sie robi.Nozki juz wisza Maciusiowi,wiec i w trakcie jazdy mu niewygodnie.

No wlasnie, ja tez sie juz rozgladam za wiekszym fotelikiem bo ten ktory mamy jest jakis taki maly. Jak bylysmy w PL to mialysmy pozyczony maxi-cosi (nosidelko), super wyprofilowane. Gdybysmy mialy taki fotelik to pewnie jeszcze pare miesiecy bylby uzywany. Jak tylko mala w nie wlozylam to momentanie zasypiala. Dzisiaj juz ogladalam foteliki MAXI-COSI 9-18 kg i chyba zdecyduje sie na cos takiego.

Fotelik Maxi Cosi 9-18kg bardzo polecam - starszy w nim jeździ i jest super!
Mam kilka modeli spacerówek na oku, tylko muszę odszukać jakie to były modele i potem wkleję.
Peg Perego jest super, ale ceny faktycznie zabójcze...

reklama
Do góry