Witajcie dziewczyny:-):-)Niedawno wrocilam z pracy, zjadlam obiadek i do was zagladnelam szybciutko.
Sylwka22 - Witaj na forum :-) Widze, ze codziennie nas tu przybywa
czesc dziewczyny:-)
chyba was pozabijam!! tyle naskrobalyscie przez tedwa dni ze przeciez ledwo co polowe przeczytalam i juz oczopląsu dostaje
:-):-)
Mnie nie bylo tylko dzisiaj a tu 10 stron do przeczytania

Ale juz wszystko przeczytalam

Forum az drzy z pisania

juz ponad poltora roku.....a Wy?
My staramy sie z mezem od 4 m-cy. Wlasnie jestem w trakcie @

i zaraz po bedziemy sie znow starac, to bedzie 5 m-c. 20 stycznia jade do Polski i mam zamiar powaznie porozmawiac z ginekologiem na temat ciazy, bo tu za granica to tak nawet ginekologa nie ma w przychodni:-(Zreszta w Polsce bedzie mi latwiej zapytac o to wszytsko:-)
Również chciałabym sie do Was wpisać jako starająca
-można??
witaj mężatka
Również skopiowałam z"STARACZKI 2009" moją odpowiedź na twoje pytanie odnośnie duphaston
Witaj
Sawi:-). Zagladnelan tam na ten drugi watek i przeczytalam twoja odpowiedz, bardzo dziekuje.
Hej dziewczynki ja tylko na chwilkę......Przepraszam, ze tylko o sobie ale rozłozyło mnie przeziebienie i czuje sie fatalnie......
Oj bidulko:-(. Kuruj sie i szybko wracaj do nas

....ehhh moj J to juz mowi ze chyba kupi se jakas lale... hehe bo u nas z tymi przytulankami jak jest 3 razy na miesiac to jest dobrze ..hehehe
To i tak jest dobrze:-). Moje znajome potrafily o tym zapomniec na pare dobtych m-cy

A przeciez nasi mezczyzni wiecie jacy sa......czasami niezaspokojeni hihihi

(ja ich rozumie, tez maja swoje potrzeby:-))