reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Sawi mi również wydaje się, że to może byc objaw zbliżającej się owulki... a co do częstości przytulanek to niby mówią, że najlepiej co 2 dni, bo plemniki się wtedy regenerują... choć czytałam że tak na prawdę to odbudowuja się co 72 godziny... jak masz ochotę to przytulajcie się codziennie, co sobie bedziesz przyjemności odmawiać;-)

Hei dziewczynki jestem tu nowa,dopiero od paru dni zagladam tu,Bardzo milo spedzam czas z wami i mam nadzieje ze bedziemy sie dzielily wlasnymi przezyciami:-)
Elisabeth,
Myslisz ze czeste przytulanie bardziej pomaga w zajsciu?slyszalam ze niektore robia przerwe co dwa dni?My sie az nadto przytulalmy i nic,chyba teraz sprobujemy tylko w te dwa dni:-)

Babo ja nie napisałam, że myślę, że częste przytulanie pomaga w zajściu w ciążę... napisałam, że czytałam, że zaleca się co 2 dni... ale ja sama nie potrafię robic tego na komendę... dziś się kochamy a jutro już nie... to jest sztuczne... a oprócz poczęcia dziecka ważna jest przyjemność z bycia z kimś blisko... chyba że sex ma być tylko reprodukcją... wybór należy do każdej z nas... Jeśli coś piszę, to nigdy nie jest to narzucanie woli... chyba warto jest "usłyszeć" inny punkt widzenia...Jeśli uważasz, że Wam będzie lepiej kochac się co 2 dni to tak własnie rób... w końcu trzeba słuchać własnej intuicji... 3mam kciuki za każdą z nas....

Witajcie dziewczyny:-):-)Niedawno wrocilam z pracy, zjadlam obiadek i do was zagladnelam szybciutko.

Sylwka22 - Witaj na forum :-) Widze, ze codziennie nas tu przybywa:tak:

czesc dziewczyny:-)

chyba was pozabijam!! tyle naskrobalyscie przez tedwa dni ze przeciez ledwo co polowe przeczytalam i juz oczopląsu dostaje:szok:
:-):-)

Mnie nie bylo tylko dzisiaj a tu 10 stron do przeczytania:-D:tak:Ale juz wszystko przeczytalam:tak:Forum az drzy z pisania:tak::-D:tak:

juz ponad poltora roku.....a Wy?

My staramy sie z mezem od 4 m-cy. Wlasnie jestem w trakcie @ :wściekła/y:i zaraz po bedziemy sie znow starac, to bedzie 5 m-c. 20 stycznia jade do Polski i mam zamiar powaznie porozmawiac z ginekologiem na temat ciazy, bo tu za granica to tak nawet ginekologa nie ma w przychodni:-(Zreszta w Polsce bedzie mi latwiej zapytac o to wszytsko:-)

Również chciałabym sie do Was wpisać jako starająca:)-można??
witaj mężatka
Również skopiowałam z"STARACZKI 2009" moją odpowiedź na twoje pytanie odnośnie duphaston

Witaj Sawi:-). Zagladnelan tam na ten drugi watek i przeczytalam twoja odpowiedz, bardzo dziekuje.:tak:

Hej dziewczynki ja tylko na chwilkę......Przepraszam, ze tylko o sobie ale rozłozyło mnie przeziebienie i czuje sie fatalnie......

Oj bidulko:-(. Kuruj sie i szybko wracaj do nas:tak::tak:

....ehhh moj J to juz mowi ze chyba kupi se jakas lale... hehe bo u nas z tymi przytulankami jak jest 3 razy na miesiac to jest dobrze ..hehehe :rofl2:

To i tak jest dobrze:-). Moje znajome potrafily o tym zapomniec na pare dobtych m-cy:tak:A przeciez nasi mezczyzni wiecie jacy sa......czasami niezaspokojeni hihihi:tak:(ja ich rozumie, tez maja swoje potrzeby:-))

sawi i babo wklejcie sobie suwaczki kochane , bedziemy mialy lepszy obraz tego co u was i jak doradzic w razie co :tak::-) ja chyba teraz jak mi sie zacznie nowy cykl to bede męża męczyc codziennie!! hehehe:-D

elisabeth,
Zle mnie zrozumialas!!!Ja nie robie tego na komende.Kazdy ma swoje metody i robi to co jest dla niego najlepsze.

reklama
sawi i babo wklejcie sobie suwaczki kochane , bedziemy mialy lepszy obraz tego co u was i jak doradzic w razie co :tak::-) ja chyba teraz jak mi sie zacznie nowy cykl to bede męża męczyc codziennie!! hehehe:-D

To fakt, ze jak widze suwaczki u dziewczyn to dokladnie wiem w jakim sa punkcie:-).
Marzenixx jak tylko oboje dacie rade to czemu nie:tak: Mnie czasami wkurza, ze ja mam ochote, rozmawiamy o tym wczesniej a jak przychodzi co do czego wracam z pracy zmeczona, zla i czar czasem pryska a ja zla na caly swiat, bo to nie da sie na zawolanie, wiec staram sie zapominac o roznych problemach przed i byc milutka - bo ze mnie to czasami taki pieron:tak::-D

Do góry