reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kobietki cudnie macie za oknem ..
mam do Was pytanko czy wy kapiecie jeszcze maluchy codziennie? Ja kapie Wojtka ale wlasnie sie zastanawim czy nie robic tego co drugi dzien. Teraz jedynie głowke mu myje co drugi trzeci dzien.

Dziewczyny a która tak jak ja jest na wychowawczym. Bo tyle już do pracy wróciło że się mylę. W domu to te co od rana na BB:-D:-D:-D:-D

Ja jeszcze na wypoczynkowym do końca stycznia:-)
A pozniej już biduje na wychowawczym ;-)

Ładne widoki u Was! A ja się zastanawiam czy moge wyjsc z Bartem na dwór w taką pogodę...

Mata wlasnie jakos tak dziwnie jest. Troszke posypalo ale to naprawde niewiele.
Magdziarko ja jestem bezrobotna z wyboru. Czyli pracujaca w domu zajmujaca sie dziecmi. Niestety Przestalam pracowac jak urodzilam Kinge i tak do tej pory nie pracuje. Kinga bardzo chorowala wiec nie mialam jak wrocic do pracy a i nie mialam jej z kim zostawic. Teraz dopiero pomysle o pracy jak Wojtek pojdzie do przedszkola Oczywiscie jezlei nie bedzie chorowal. Noo chyba ze tesciowa przejdzie na emeryture ..Nic spadam do zebologa.

A u nas takie widoki :-)

Załączniki

• bbb 001.jpg
    bbb 001.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 28
  • bbb 002.jpg
    bbb 002.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 29
Ja Nadię kąpię co drugi dzień - i tak jak Magdziara:-Ddupcia pod zlewem , rączki i buziunie - moim zdanie nie ma takiej potrzeby - latem codziennie kąpalam.

U nas zima w łódzkiem jak Trzaa ale nie chce mi się foty robić - jestem dzisiaj taka wymemłana ;))):-D
Ja na wychowawczym jestem - ale chcialabym iść do pracy ale już innej - bo teraz jestem zarejestrowana w firmie u męża - szukam nowej
Mnie już nudzi takie siedzenie w domu - mam dosc szczerze powiem!!!
W tym roku napewno pojdę na uzupełniające mgr - taki mam plan :tak:

A ja kąpię Bartka codziennie, taki rytuał u nas... czasem ja czasem Ł i tak od ponad pół roku ;-)
Czasem Ł bierze go pod prysznic, siadają sobie na siedzisku i go kąpie, a nauczył się tego na basenie- ja to chyba bym się bała :zawstydzona/y::-p

reklama
witam:tak:

My tez kąpiemy mała codziennie... znaczy M kapie:tak: Zdarzyło nam się raz jej nie wykąpac i małej sie wszystko poptrzestawiało, w ogole spac i jesc nie chciała:-p

U nas nocki juz o wiele lepsze 1-2 pobudki i pobudka zawsze o 7:30:tak: juz sie przyzwyczaiłam.
Dziekuje za rady odnośnie pieluszek, narazie Paulince słuzą te rosmanowskie, tylko kupiłam 4 i troszke przyciasne sie wydaja, na pewno sie na nie przerzuce na dobre, tylko na 4+:tak: Duza oszczedność, nie tylko na pieluszkach:tak:rosman the best:-p

U nas na górnym śląsku tez zima pełną parą, aż mi żal, ze nie mam jak na narty nie wybrać... choc może uda się wyskoczyc w beskidy w weekend na kilka godzin, w koncu to rzut beretem ode mnie:tak: juz 3 sezony nie miałam nart na nogach i tak mi za nimi tęskno...:-(

Ktos pytał o snoopy... prosiłam ją (Nawet 2 razy), zeby sie tutaj odezwała i niestety tego nie zrobiła... wiec wnioski idzie łatwo wyciagnąc:zawstydzona/y:

a co do spotkanka... ja jestem jak najbardziej za:tak: najlepiej na wiosne lub w lato i to w tym roku, bo kto wie czy w przyszłym roku znow z brzuszkiem nie bede chodzic:-D

miłego dnia mamusie:tak:

Do góry