reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
U nas noc z 4 pobudkami na cyca w tym 2 zmiany pieluszki :tak:a ja w miarę wyspana choć ziewam jak smok :-D
Co do pogody to u nas też jest sporo śniegu dziś nawet zaświeciło słońce ale nie będę szła na spacer bo mały ma chrypkę a poza tym 12 mamy mieć zabieg na oczko więc chcę by był zdrowy
mieliśmy też mieć szczepienie 8 ale chyba przełożę bo teraz chyba nie ma sensu przez ten zabieg i chrypę
Darunia wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)
Lilianko dobrze, że wypoczęłaś zdrówka dla Nadii :-) i wierzę, że dziś wydarzy się coś dobrego :tak:
Agusia, Magdalenkakol oby ząbki były zdrowe :tak: udanych wizyt :tak:
Ja małego kąpię co 2 dzień chyba, że jest podziębiony to wtedy co tydzień a tak to przemywam wacikami z ciepłą wodą :tak:
miłego dnia wszystkim :-D

A u nas taki widoczek z okna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oj widzę ,że nie próżnujecie:-) Ja godz. temu wrócilam od dentysty. Ząb wyrwany obyłosię bez nacinaniadziąsła. Znieczulenie zadziałało na tyle, że mogłasię nademną popastwić;-). Nie powiem, że nie bolało. Ale ból przy wyrywaniu w porownaniu do tego teraz to mały pikuś;-). Ale najważniejsze, że mam już za sobą. Nawet szybko poszło. Normalnie wstyd się przyznać ale z tego wszystkiego, że już po, zapomniałam zapłacić za znieczulenie i będę musiała podjechać jak bedę jechała po Kacpra:szok:. zapisałamprzy okazji Kacpra na przeglą i siebie na dwie wizyty bo mam jeszcze dwa zębole do zrobienia.

U nas o 9 było jeszcze -15 stopni. Ale teraz świeci sxłoneczko i trochę się ociepliło.
Kubę kąpię codziennie. Jakoś tak z przyzwyczajenia.
Dziewczyny a która tak jak ja jest na wychowawczym. Bo tyle już do pracy wróciło że się mylę. W domu to te co od rana na BB:-D:-D:-D:-D

No ja na wychowawczym;-) odkąd Kacpra w brzuszku nosiłam. Ale na wiosnę zamierzam to zmienić. Zobaczymy jak to będzie. Z jednej strony fajnie, że mogę sama zajmować się dzieckiem, a z drugiej poszłabym trochę między ludzi. I jak tu dogodzić czlowiekowi:-)

Lilianko Ty wiesz najlepiej czego chcesz żeby Ci życzyć i tego własnie Ci zyczę.

witam z rana dziś nam dzień lenia bo zimno w biurze :-) i cieszę się jak wariatka :-).
Mikołaj spał dziś troszke licho moze mu te ząbki dokuczały nie wiem już sama , alt teraz jest już dobrze .
Tak Magda Patyk jest też z Ostrołęki :tak:.
Własnie Asiowo ciekawe dlaczego snoopy nie chce do nas zajrzeć a może ma coś na sumieniu :confused:

Jasio gratulacje!!!!!!! ;-)

A ja byłam na zakupach bo teściowa na chwilę wpadł, została z małym a ja poleciałam na zakupy, zaraz może zacznę robic obiad, a pozniej skocze zBartem na spacer ;-)

Lilianko trzymam kciuki!!!!

Gratulacje ząbka Iwoszku!!!
Darunia wszytkiego naj naj naj z okazji rocznicy !!
I wielkie brawa dla Jasia!!!!

A my dziś po fatalnej bezsennej nocy rano do lekarza niemalrze jak Kubica , wstajemy rano ja małą chcę przebrać a ona cała w wysypce! Co gorsza wyglądało to jak szkarlatyna , ja już serce w gardle. Ale na szczęscie to tylko wirus tzw trzydniówka uffffffff. Mała dostała leki i teraz czekamy aż minie. Ale się strachu najadłam.

Witajcie mamuski!:-)
Boze,ale sie od wczoraj rano rozpisalyscie!!!!:-)
Gratuluje zabkow Bognie i Bartutkowi:-)

Co do spotkania-tez jestem ZA:-)Niestety dzieli mnie od Was 1000km i nie wiem jak to bedzie z urlopem M-mozliwe,ze nie bede mogla sie do Was dostosowac.Bo my tak planujemy koniec lipca,poczatek sierp,ia do Polski na wakacje i wlasnie chcemy gdzies do gospodarstwa agroturystycznego,z wyzywieniem,zeby sie tylko byczyc...;-)

A jakby byl ktos w okolicach Antwerpii-to ja zapraszam na kawke;-)

W swieta pisalam smska z zyczeniami do Behemotka-wszystko u niej dobrze.

Ale u Was popadalo....
A taki widok z okna mam ja:-)

Załączniki

• 100_3389.jpg
    100_3389.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 32
  • 100_3390.jpg
    100_3390.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 31
No piękne widoki macie moje drogie ze Swych posiadłości ;-):tak:
No nie ma co ukrywać zima całą para - brrr

Agusia bidula straciła cenną ósemką :tak:
Aniknulko Wszystkiego Dobrego dla Jasieńska z okazji 7 miesięcy!!! - no leci leci ten czas...

Asiowo czyżby już powazne plany odnośnie dzidzi??? super :tak::-D

A teraz pokaże widoki z moich balkonów ;P

reklama
Lilianka ale masz fajnie, tak blisko lasek- zazdroszczę, zazdroszczę :tak::-)
Agusia gratuluje wyrwanej ósemki!!!!i odwagi :-)
Urszula dobrze że to nic poważnego!!! Szybko zdrowiejcie!

Do góry