reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
J
Jola244
Gość
Ja też jestem za tym blokowaniem Madziu
szkoda tylko ze nawet nie zaleci do nas na chwilkę żeby pochwalić sie swoją królewną :-(
Dziewczyny prosze poweiedzcie mi ile razy dziennie spią wasze pociechy bo mój Mikołaj spi 3 czy to normalne

Dziewczyny prosze poweiedzcie mi ile razy dziennie spią wasze pociechy bo mój Mikołaj spi 3 czy to normalne

marlena nad
:)
Jolu moja Mania spi 2 razy,raz z rana chwilke po obudzeniu, a potem na spacerze i wtedy to potrafi nawet 3h spac wiec chyba ok aha a czasami jak jestesmy w domku caly dzien to potrafi nie spac caly dzien

joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Jola244
Moja mała jeszcze z tydzień temu spała jak zając ;-) - raptem 4 drzemki po 30min
, teraz się trochę przestawiła i od tygodnia śpi 2 razy w dzień - w sumie około 3h tylko... Ja się cieszę, bo nocki ładnie przesypia 
Moja mała jeszcze z tydzień temu spała jak zając ;-) - raptem 4 drzemki po 30min

magdalenkakol
Fan(ka)
[u nas to roznie bywa ze sapniem Ale najczesciej 3 razy tyle ze 2 to takie drzemki a dopiero ok 14 jest dluzsza.W sumie moze tez spi 2,5-3 godzinki.
Antoś śpi dwa razy. Pamiętam przy Olku jak było najpierw trzy drzemki potem dwie dłuzszeDziewczyny prosze poweiedzcie mi ile razy dziennie spią wasze pociechy bo mój Mikołaj spi 3 czy to normalne![]()
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Bartek zazwyczaj ma 3 drzemki trwające od 40 minut do nawet 2h ;-)
reklama
witam :-)
co do spotkania to chyba mam troche daleko ale jestesmy w kraju lipiec/sierpien
Bruno mial przewaznie 3 drzemki po 30min a od tygodnia 2 po 10-15min i 1 okolo godziny ale to chyba przez chorobe wszystko mu sie poprzestawialo:-(
a tak wyglada moj widok z okna:-)to wiekopomna chwila bo snieg tu mamy 1-2 dni w roku

co do spotkania to chyba mam troche daleko ale jestesmy w kraju lipiec/sierpien

Bruno mial przewaznie 3 drzemki po 30min a od tygodnia 2 po 10-15min i 1 okolo godziny ale to chyba przez chorobe wszystko mu sie poprzestawialo:-(
a tak wyglada moj widok z okna:-)to wiekopomna chwila bo snieg tu mamy 1-2 dni w roku

Podziel się: