reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale żeście naskrobały:szok:
Pamiętam tak , że Agusia była dzielna u dentysty,że Jasio kończy 6 miesięcy
Gratulacje Agusi i Jasiowi:-)
Zuzia bidulka ma 3 dniówkę - zdrówka
Jola oby takie dni w pracy częściej się pojawiały :-)że można odsapnąć , szczególnie w poniedziałek,
i resztę zapomniałam :baffled:
Moja Ola odkąd poszłam do pracy śpi 2 razy dziennie między 11-12 ale za to podobno długo bo nawet i 2 godziny :szok: a teraz między 16-17 z godzinkę
Kasiu do końca tygodnia jestem w domku ze swoim skarbem i dobrze :-D ale lenia złapie

reklama
No podobno ma byc bardzo duży mróz dzisiaj... żeby Wam w kuchni nie zamarzła... jak w łazience nie puści to w kuchni go wykąpiesz ;-)

tez o tym myślałam , matko czuje sie jak w średniowieczu ciekawe czy w studni tez zamarzła , bo małego wykompie w kuchni a nam jak studnia zamarznie to gdzie sie z M wymyjemy a tak to do studni na 3 zdrowaski i po problemie haha:-D

Jolu oby woda juz wiecej nie zamarzala;-)
Ja juz po obiadku narazie trzymam sie diety zobaczymy jak dlugo:rofl2:
ale mi sie podoba pomysl z tymi widoczkami z okna super poprostu:tak:;-)

Ja zrobiłam obiadek i przyjechał już m z pracy więc lecę podgrzać :tak:
Jeszcze raz dziękujemy :-D 7 miesięcy to dużo mam nadzieję, że ta magiczna liczba coś zmieni w zachowaniu Jasia może będzie dłużej spał w nocy :-D marzenie

hej witam!
troche Was zaniedbalam:zawstydzona/y: ale M byl w domu wiec mus sie nim nacieszyc;-)

daruniu gratulacje dla Bartusia...goni Maćka:tak::-D

Iwosz gratulujemy pierwszego ząbka...teraz się zacznie:blink:

Dzisiaj pierwsza rocznica:-:)-:)-( - jakby jej nie było :-:)-:)-(

może jednak coś do męża dotrze...taki dzień

Ale mi Ł zrobił niespodziankę, zadzwonił z pracy i złożył mi życzonka bo całkiem zapomniałam ale mamy dziisaj drugą rocznicę jak zaczeliśmy byc ze sobą :-) a 02.02 bedzie pierwsza rocznica ślubu... ;-)

mnie w sylwestra minęło 11 lat jak M mi się oświadczył a w lipcu będzie 10 lat jak się pobraliśmy

Dziewczyny a która tak jak ja jest na wychowawczym. Bo tyle już do pracy wróciło że się mylę. W domu to te co od rana na BB:-D:-D:-D:-D

ja jestem na wychowawczym narazie do końca roku potem się zobaczy. Brakuje mi pracy ale narazie to fizycznie niemożliwe żebym do niej wróciła:no:

Kobietki cudnie macie za oknem ..
mam do Was pytanko czy wy kapiecie jeszcze maluchy codziennie? Ja kapie Wojtka ale wlasnie sie zastanawim czy nie robic tego co drugi dzien. Teraz jedynie głowke mu myje co drugi trzeci dzien.

ja chętnie kąpałabym Maćka codziennie bo to rytuał ale on wiecznie chory i kąpie raz w tygodniu z tatą w dużej wannie...potem łazienka wygląda jak basen:-D:crazy:

a my kończymy dziś 7 miesięcy :-D uwierzycie? jak ten czas leci :tak:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Gratulacje dla Jasia

reklama
Gratulacje dla Jasia 7 miesiecy:tak: Jak ten czas leci!

My od wczoraj musimy czytac bajki Paulince na dobranoc:-D zawsze gdy ja odkładałam do lozeczka wieczorem to ładnie sama zasypiała, a od wczoraj płacz jak tylko swiatło gasze... no to wymysliłam, ze bedziemy jej czytac jak juz bedzi lezec w łozeczku:tak: i pomaga... po bajce wychodze, gasze swiatło i mała ładnie zasypia:tak:

Ja tez jestem na wychowawczym, ale tylko do marca, bo mi sie umowa konczy:-( wątpie czy mi ją przedłuzą...:-(

Uwielbiam ten czas kiedy mała już zasypia i wiem, ze o 20 moge sobie wszystko planować... :tak: Najwazniejsze, ze mamy chwile z mężem by razem sami posiedziec:tak:

Do góry