reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Aurelka witaj:-)buziaki dla Mikusia;-);-)
Shanta no wlasnie czemu wrociliscie:confused::confused:ja nie mam zabardzo obecnie do czego wrocic a pracy to wrzyciu nie dostane u nas:no::no::no:moje mamie bylo ciezko znalezc bo ma jak to slyszala"dzieci w Anglii":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to ja nie mam szans:wściekła/y:G to moze jeszcze ale po co teraz jechac,pewnie zaraz bysmy wrocili:sorry2:Remontujemy dom ale to potrwa bo G sam teraz pracuje:baffled:juz sama nie wiem co zrobimy szczerze:sorry2::sorry2:z jednej strony chcialabym ale z drugiej nie wiem czy bedzie mnie stac by dac dziecku to co bedzie mu porzebne a tu jednak sa inne realia:sorry2::confused:

reklama
A ja włąśnie oglądam CSI:NY. M już śpi. Też bym podrinkowała, ale nie mogę:sorry:.

No a w środe jadę po Dominike:tak::-):-):-).

I już raczej sie pożegnam. Dobrej nocy, zwłaszcza żeby maluszki całą przespały:tak:.

Ja tez zmykam spac,a na dworzu zimnica jak nie wiem......brr ja chce lato,albo choc wiosne.albo takiego rozgrzewacza ;-)
3f63b2bb19932e477125e61322f65123_web.bmp

E tam,nie zobaczy a zreszta przeciez to nie zakazane :confused:,ten przystojniaczek podobny do mojego R tez taki czarny,te same owlosienie,nie wiem jak przyrodzenie:rofl2::-D tyle ze nie ma brzucha piwnego jak ma moj niestety coraz to wiekszy:dry:niedlugo swojego ptaszka nie zobaczy:cool::surprised::unsure:

Dobranoc:-)

Witam wieczorowa porą....Widzę tu temat usypiania na tapecie:-)
JA zaraz zmykam własnie lulu:-D

Rodziłam naturalnie (bez znieczulenia w dodatku wrrr...) Blizna pękła mi w kroczu. Myślałam, że po takim czasie będzie to niemożliwe a tu niespodzianka.

A mi naprzykład szybko spadł szew z krocza(troszke pękłam,bez nacinania)i teraz odczuwam w tym miejscu ból i jakby rozerwanie :baffled::baffled::baffled:nawet lekko widac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale gdyby nie ból nie przeszkadza mi to:no:A wiesz lepjej z tym rozerwanie pokazła sie ginekologowi:tak::tak::tak:Niech spojrzy na to:tak:

chyba zaraz dostaniemy ochrzan, że to nie ten wątek, ale mi lekarka powiedziała, że nie można tego robić do 3 roku życia chłopca....ze to odciąganie to właśnie szkoła naszych babć i mam....

Z tym bym sie zgodziła ponoć do 3 roku życia NIE WOLNO ściagac napletka:no:
No spadam wyrko scielić pa dobranoc:-)
tylko tyle i da rade aby umyć

reklama
Do góry