reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

reklama
No oryginalny był niezły. Tylko amerykańskiej wersji nie oglądałam. Ja właśnie siłuję się z małą. Ona nie chce mi pełzać do zabawek. Odkąd się nauczyła sama siadać to woli siedzieć i mysli że wszystko będe jej podawać. Ech no wojna u nas:tak:

No oryginalny był niezły. Tylko amerykańskiej wersji nie oglądałam. Ja właśnie siłuję się z małą. Ona nie chce mi pełzać do zabawek. Odkąd się nauczyła sama siadać to woli siedzieć i mysli że wszystko będe jej podawać. Ech no wojna u nas:tak:

ech, rozumiem cię doskonale!
U mnie tez wojna, tyle ze chodzi o bunt w nauce raczkowania. Uparłam się zeby mała nauczyła sie raczkowac - podobno to bardzo dobrze dla rozwoju koordynacji i wogóle mózgu (ma pozytywny wpłych na rozwuj przez całe życie).
A Nikol odkąd uparła sie ze należy ją cały dzien podtrzymywac bo ona czce tylko na nóżkach i jeszcze kroczyc sobie cały czas - nie ma mowy o połozeniu na brzuch bo wrzask:wściekła/y:

Nie wiem czy raczkowanie ma jakis wplyw na zycie,ja nie raczkowalam i zadnych ujemnych zachowan czy innych u siebie nie zauwazylam,inni raczej tez nie ;-) no ale tez o tym slyszalam..

witam:-)
U nas bialo:szok::szok::szok:zimno brrrr odzwyczailam sie od takiej pogody:sorry2::sorry2::sorry2:

wszystkiego najlepszego dla Adasia
U nas nocka znow taka sama:baffled::baffled::baffled:znow spal ze mna bo nie chcial w lozeczku:dry::dry::dry:co jestr grane:baffled:tak to nie bylo zeby w lozeczku nie chcial spac:confused::confused::confused:chyba bedziemy musieli wrocic do sypialni:confused::confused:padam juz po 3 dniach:baffled::baffled::baffled:

hej dziewczyny a my juz po okuliscie dziekuje za zyczonka dla Adasia ale wam powiem jestem nie dobra matka zafundowalam malemu takie przykrosci na 8 miesiac:-:)-:)-( koszmarne to badanie ale jestem pewna ze wszystko jest wporzadku:tak::tak::tak:

reklama
Do góry