anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Witajcie, widzę, że produkcja w toku. Ach....gdzie te czasy, kiedy całymi dniami siedziałam na BB.
Teraz praca i dziecko, na nic nie mam czasu. Już nie pamiętam kiedy książkę wzięłam do ręki...Ale dziś nadrobiłam Klan i Brzydulę:-).
W nowej pracy jest ok, tylko strasznie dużo roboty, czas strasznie szybko leci.
Z Mikusiem lepiej, jesteśmy w połowie kuracji anty-chlamydiowej. Trzymajcie kciuki.
Buziaczki.
Aurelka, ja też tak miałam na początku jak wróciłam do pracy, praktycznie zero czasu na BB, nie mówiąc o czytaniu...ale wszystko powoli jakoś się unormowało, ułożyło, czego i Tobie życzę z całego serca...no i oczywiście mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Mikołajka...jemu tez na pewno pomoże mały misiaczek przytulaczek...

Keyko, na pewno już nie możesz się doczekać jutrzejszego dnia...teraz twój luby musi sie pilnować, żeby znowu nie zachorować...więc mu tłumacz, żeby dbał o zdrowie nie dla siebie, ale po to, żebyście się nie musieli z Domi rozstawać ;-)
No a w środe jadę po Dominike:-):-):-).
I już raczej sie pożegnam. Dobrej nocy, zwłaszcza żeby maluszki całą przespały.
a wiesz, że twoje życzenie na dobranoc się spełniło, dziś zostawiłam Mateo samego w jego pokoiku i obudził się tylko raz w nocy...
zapomniałam Kamilka Gratuluję stażu![]()
ja też dołączam się do gratulacji...to naprawdę fajne zajęcie, u mnie na uczelni mamy ten kierunek w ofercie i jest najbardziej oblegany, ale to dobrze, bo społeczeństwo nam sie starzeje i fizjoterapeuci będą potrzebni...
a swoją drogą, nie wiecie co się dzieje z Dotkass?