reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Byłam dziś w PUP'ie :-p ( Powiatowy Urząd Pracy). Było tyle ludzi do rejestracji, ze trudno było się dopchać do innych działów :szok::szok::szok:
Poza tym, na termometrze -10. Ubrałam się ciepło ( ale bez przesady, nie jak bulinka) a wyglądałam przy tych laseczkach z liceum i gimnazjum jak sybirak. Miały śmieszne butki na obcasikach, mini kurteczki i gołe głowy.

Ja oglądam " Hoży doktorzy", "Mam na imię Earl", " Głowa Rodziny" ( wszystkie na Comedy Central, ale Earl był też na TVP2 ) też lubię "Przyjaciół" ale ciągle zapominam obejrzeć bo leci w takiej porze kiedy mam młyn z Młodym.
CSI( najlepsze Las Vegas), Dr. Hause.
Kiedyś oglądałam do 100 odcinka Milagros (to sie inaczej nazywało).

Na kanale Discovery Travel & Living jest serial dokumentalny o małzeństwie które ma dwie 6 latki i szescioro dwulatków. Nie mogła zajść w ciazę i leczyła sie hormonalnie:tak:Jak myślicie , ze to my mamy kocioł to obejrzyjcie sobie odcinek ...
Rodzina 2+8 20:30 i powtorki o 8:30 i 14:30
.
gosselins.jpg

reklama
najpierw mial kropione 2 razy oczy potem czekanie juz byl maryudny i spiacy.. a potem na badanie :szok::szok: dno oka badali polazylam go zgasili swiatlo i kazala mi go calego trzymac rece nogi a pielegniarka glowe a lekarka zaczepila mu powieki na taki metalowy rozwierak( mnie az lzy poszly) i swiecila mu w gloab oczek..

Nie mam tego programu Comedy ..a ten Travel musze sprawdzic czy mam bo nawet nie wiem:sorry2: codziennie jest tez serial o tej licznej rodzince?

Nie mam tego programu Comedy ..a ten Travel musze sprawdzic czy mam bo nawet nie wiem:sorry2: codziennie jest tez serial o tej licznej rodzince?
Tak.
Ten Comedy Central to jest dziwny kanał bo oni ciągle poszczają te same seriale. Kończą i od nowa, o tej samej porze po raz kolejny i kolejny. Taki z tego pożytek tylko, ze jak przegapisz odcinek to i tak kiedyś go puszzą od nowa. W ten sposób wreszce obejrzałam cały " Seks w Wielkim Mieście".
" Mam na imię Earl" ściągnełam kolejne sezony bo oni już dają po raz 4 I sezon.

Uuuu Kamilko to bylo nie przyjemne ale dobrze ze jest wszystko ok :-)

Ja chyba dzis wojego R wystawie z tobokami za drzwi bo zaczynam miec go dosyc,moze jak mu dupa przemarznie to zrozumie kilka istotnych rzeczy...a tesciowa go nie wezmie,no chyba ze sie zlituje bo mroz jest:-D:-D:-D:-D

Nie mam chyba tego programu,mam tylko napisane TRAVEL to pewnie nie to..

Zmienialm sobie stare Gadu gadu na najnowsza wersje,jakos tak dziwnie ale fajnie bo inaczej i mozna samemu sobie zmienic wyglad.

Ostatnia edycja:
No i dzień się gówniano zaczął. NIestety szef nie zgodził się na to,żebym wróciła do pracy tylko na weekendy więc będe musiała Marynię oddać do żłobka :-:)-:)-( Szukałam kogoś kogo znam,żeby zajął się Marysią 3-4 dni w tygodniu Marysią ,ale możemy zapłacić tylko 200 funtów miesięcznie. Ale dostałam od dziewczyn z pracy numer do opiekunki i znalazłam ją na stronie państwowej więc mam nadzieje,że może z nią by się udało. No zobaczymy, ale zryczałam się okropnie

Nie mam chyba tego programu,mam tylko napisane TRAVEL to pewnie nie to..
disc_t&l.jpg

najpierw mial kropione 2 razy oczy potem czekanie juz byl maryudny i spiacy.. a potem na badanie :szok::szok: dno oka badali polazylam go zgasili swiatlo i kazala mi go calego trzymac rece nogi a pielegniarka glowe a lekarka zaczepila mu powieki na taki metalowy rozwierak( mnie az lzy poszly) i swiecila mu w gloab oczek..
Straszne! Współczuje, ja bym chyba się poryczała, nawet u ortopedy za pierwszym razem miałam łzy w oczach.

Kangurka - te dzieciaki to teraz uparciuchy. Ja też słyszałam o tym dobroczynnym wpływie raczkowania dlatego zachęcam cały czas Zuzię do poruszania się. Tyle że ta cwaniara jak już jest coś za daleko to nie podejdzie tylko jęczy:tak:

Kwiateczek - bądź twarda. Może tej nocy wam się uda:tak:

Kamilka - to sę nacierpiał szkrabek. Współczuję maluszkowi. Że też nie wymyslili jeszcze jakichś łagodniejszych sposobów na sprawdanie wzroku.

Iwonka - ja właśnie ściągam po Tobie i też instaluję nową wersję GG:tak:

reklama
Hej dziewczynki!
Wszystkiego dobrego dla Adasia!!!!!
Kamilka, ja bym chyba się tam pochlastała. Nawet w czasie szczepienia mała jest dzielniejsza niż ja ;-)

:-D:-D:-D:-Dale ta Violetta z "Brzyduli" jest psychiczna:-D:-D:-D:-D
Idiotka jakśśśśśś:-D:-D:-D:szok:

Faktycznie kretynka, ale przyznacie, że M. Socha gra fenomenalnie. W Na Wspólnej jej rola nie podoba mi się i dopiero w Brzyduli doceniłam jej kunszt aktorski

Mój wykładowca od socjologii powtarzał, że ludzie dzielą się na tych co oglądają seriale i na tych co się do tego nie przyznają ;-)

A to się zgadza. Kiedyś w pracy z kumpelą rozmawiałyśmy o jakimś serialu, kilka osób siedziało wtedy z nami, mówili jak możemy takie badziewie oglądać. Ale po chwili okazało się, że wszyscy wiedzą, co się dzieje, jacy są bohaterzy (znalazł się w tym gronie nawet facet :-)). I po co ta ściema, pytam się? ;-)

Do góry