reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

a tak w ogólę to przepraszam, że tak mało ostatnio się udzielam, ale jestem w trakcie pakowania i po prostu nie mam czasu :-(

reklama
Iwonka w Anglii jest rok maciezynskiego(9mies platnego)mi wlasnie konczy sie platne:baffled::baffled::baffled:a od tego roku placa juz rok:tak::tak::-)do pracy musze wrocic w marcu wtedy mija mi rok:dry::dry:mozna isc wczesniej na maciezynskie ale musisz przepracowac min 26tyg w ciazy.Ja pracowalam 31plus 2 tyg urplopu czyli33tyg pozniej zaczelam korzystac z maciezynskiego:tak::tak:ale urodzilam w 38 tyg tak wiec tylko 5tyg przed urodzinami Konradka musze wrocic-niby:confused::szok::szok:moze nastepne bedzie....:-D:-D:-D:-Dmoj zaklad tez cienko przedzie wiec..moze nie bedzie do czego wrocic:szok::szok::sorry2:moglam w sumie jeszcze pracowac ale polozna stwierdzila juz duzo wczesniej zeby odejsc.On i tu jakos wola zeby sie oszczedzac a lepiej wczesniej wrocic i dac dziecko do zlobka:baffled:u mnie babka-angielka wrocila do pracy 2 tyg po porodzie:no::no::no::no:to tez min jakie mozesz wrocic.Mamy 2 tyg zeby dojc do siebie wczesniej nie przyjma cie spowrotem:nerd::nerd::nerd:Ona to normalnie babo chlop.obecnie juz u nas nie pracuje ale kazdy byl w szoku:szok::szok::szok:wynajela pielegniarke ktora sie dzieckiem zajmowala:confused::confused::confused:stac ja bylo ale nie rozumial jej nikt bo miala klopoty z zajsciem w ciaze a jak juz miala dziecko to je zostawila:baffled::baffled::baffled:
dziewczyny nie przejmujcie sie tym co pisza.Nasze dzieci beda takie na jakie je wychowamy:tak::tak:od nas zalezy,jesli zajmiemy sie nimi od poczatku beda zdolnymi majoweczkami:tak::tak::tak::-Djak mamusie:-D:-D:-D:-D

Właśnie Kwiateczek. Ja umiałam już czytać jak miałam 4 lata, nie wiem czy raczkowałam, czy nie, ale jest 50% szans, że mała inteligencję odziedziczy po mamusi ;-):-D;-):-D

Shanta ja nie wiem,pewnie nie bo moi to wiecznie pracowali i tylko nianie 2 sie mna zajmowaly:baffled::baffled::baffled:z jedna to ciagle do kosciola chodzilam:sorry2:3 razy dziennie:baffled:plebanie mam tez po sasiedzku;-)ale przez te nianie chcialam byc ministrantem(pamietam):-D:-Dtak wiercila dziure ksiedzu ze dal mi komze i bylam raz:-D:-D:-Dale pozniej mi jakos wytlumaczyl ze jednak dziewczynka nie moze byc:-:)-:)-D:-Dkomze trzymalam ale kocica mi sie w lozku na niej okocila:baffled::-D:-D:-Dcoz:confused::confused::sorry2:
Sama musialam radzic sobie w szkole i nie sadze ze bylo zle;-);-)naszym dzieciom mozemy pomoc wiec glowy do gory:tak::tak:;-);-);-);-);-);-);-);-)

Vanesska potrafila podstawowe 4 literowe wyrazy przeczytac jak miala 2 latka:-D:tak: a tez nie raczkowala.:-pNo i wlasnie sie nie dawno rozbudzila i czuje ze bedzie brykac do 12ejjj:baffled: a Klaudia biedna ma zatkany nosek i pokasluje mi:-(

Coś cichutko tu dzisiaj. Jutro nie ma M jak Miłość, to może coś się ruszy :-p
Ja uciekam, ślubnego trzeba po pracy powitać ;-) Do jutra

Edit: Cosmolady, a jaką masz specjalizację?

reklama
Do góry