reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

roksi nam pediatra mówił, żeby mi czasem do głowy nie przyszło dawać dziecku do picia Kubusia...lepiej te z Gerbera, Bobo Fruta, ale nie Kubusie.
a mi pediatra mówił żeby dawać kubusie lub inne soki tylko z wodą pół na pół:tak: Agutku a czemu nie pozwolił dawać powiedział co jest nie tak z kubusiami:baffled:

reklama
a mi pediatra mówił żeby dawać kubusie lub inne soki tylko z wodą pół na pół:tak: Agutku a czemu nie pozwolił dawać powiedział co jest nie tak z kubusiami:baffled:

one są ponoć bardzo intensywnie dosładzane i słyszałam bodajże sztucznie zagęszczane, ponoć nie są takie gęste bo to przecier z owoców tylko sztucznie to zrobili, ale nie jestem pewna

cytowałam słowa pediatry, dosłownie tak mi powiedział "niech pani nie przyjdzie do głowy..." :baffled:to już nawet z nim nie dyskutowałam

ostatnio przysmakiem jest maślanka
u nas nie pija się jakoś tak mleka i jego przetworów, ale ostatnio w sklepie rzuciła mi się w oczy maślanka truskawkowa i mi się zachciało
okazało się, że młodej też bardzo smakuje :-D

ostatnio przysmakiem jest maślanka
u nas nie pija się jakoś tak mleka i jego przetworów, ale ostatnio w sklepie rzuciła mi się w oczy maślanka truskawkowa i mi się zachciało
okazało się, że młodej też bardzo smakuje :-D

no to bajer! zdrowy przysmak:tak:

ja kiedyś upiekłam wieczorem schab w folii na obiad na drugi dzień i Zosia zjadła ze smakiem:-) do tego pomidorek i kolacja gotowa:-)

Debiutantka nie wiem jak czerwoną, ale z tego co wiem, to nie ma przeciwskazań co do zielonej.

Roksi mojej koleżanki brat pracował w Kubusiu, nie chciałabyś wiedzieć nic o produkcji :-o
Ja czasem pije, ale tylko pół na pół z wodą, a małej daje bardzo rzadko, jak jesteśmy na spaerze i nic lepszego nie ma w pobliskim sklepie.

Ewelina a o których herbatkach piszesz ?
Bo ja kupuję te granulowane do rozpuszczenia, wydają się się najbardziej bezpieczne, ale i tak na 200 ml daje małą łyżeczkę granulatu, nie przyzwyczajam jej do słodkiego, raczej jestem nastawiona w przyszości na samą wodę,jak Fredzik.

Agutek musimy spróbowac maślanki, dzieki za pomysł, bo jeszcze nie dawałam mojej do spróbowania :-)

Madzik, mniam,az mi slinka cieknie na ten schab w foli.
Może dasz przepisa ;-)
jestem chętna na przepis szarlotki :-)

Podczytałam i odniosę sie jeszcze tak bezosobowo do kilku wypowiedzi ;-)

Adeńka też lubi ryż z mięskiem.
Parówki zjada ze smakiem,ale kupuję tylko cielęce lub driobowe z wyższej półki, boję się co może być w tych tanich.

aiwylsprzepis na szarlotkę dałam na garkuchni, a schab to nacieram przyprawami, zawijam w folię i piekę ok 1,5 h w temp 180 stopni, sprawdzam czy miękki czasem podkręcam temp.

reklama
Roksi mojej koleżanki brat pracował w Kubusiu, nie chciałabyś wiedzieć nic o produkcji :-o
Ja czasem pije, ale tylko pół na pół z wodą, a małej daje bardzo rzadko, jak jesteśmy na spaerze i nic lepszego nie ma w pobliskim sklepie.
Aiwyls nie chce wiedzieć :baffled: moja ostatni popija herbatkę malinową:tak:

Do góry