Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
jaka tu dzis cisza......

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaka tu dzis cisza......![]()
no ja tez stwierdzilam ze bede sie czesciej z rana przytulac i w dzien jak da radeja sie dolaczam:-)
Dopiero weszlam do domciu,bede gotowac obiadzik dla mezusia:-)
Chyba w nastepnym tyg bedziemy przytulac sie w czasie dnia,w czasie pracy,tylko trzeba mezusia popytac czy bedzie chcial zrobic sobie mala przerwe w pracy aby fasolka sie zafasolkowala:-)
czasami tak bywa, ze test nie wychodzi... nie denerwuj sie, poczekaj do jutra.. i zrob kolejny tescik jak @ nie przyjdzie....wrocilam do domu z zakupow i jakos mi sie siusiu nie chcialo. Stestowalam sie o 14tej. Jedna wredna krecha. Grrrrrrrrrrr...
A @ jak nie bylo, tak nie ma i wciaz tylko skorcze.
Zla jestem. :-(
no ja tez stwierdzilam ze bede sie czesciej z rana przytulac i w dzien jak da radea wlasnie
kiedy jest najlepsza pora dla plemniczków na dotarcie do celu??
czy jest taka??
wrocilam do domu z zakupow i jakos mi sie siusiu nie chcialo. Stestowalam sie o 14tej. Jedna wredna krecha. Grrrrrrrrrrr...
A @ jak nie bylo, tak nie ma i wciaz tylko skorcze.
Zla jestem. :-(
Z tego co czytalam miedzy 10 a 16.wiec moze sprobojemy:-)
My staramy sie 6 miesiecy i chyba narazie nie bedziemy robic jakis wiekszych badan.Co myslisz Marzenka?ze mna wszystko ok tak sadze ale nie mam pojecia czy z nim ok.podobno rok trzeba probowac,bez stresowo:-)
Wlasnie ja tak chce zrobic tak jak ty,ale tu w norwegii mowia rok,lekarz mowi ze po roku,niestety tu sa prywatni lekarze wiec innej pomocy nie ma.Bylam teraz to powiedzialm ze jajniki mnie bola przy owulce i po, to dala mi skierowanie na usg ale mam dopiero wizyte za miesiacwiesz co ja sie wlasnie zapisalam na wizyte w poniedzialek do gina ...to bedzie moj 8 dc i zamierzac rozpoczac monitoring i poprosic gina zeby mi zalecil wszystkie mozliwe badania i dla mężulka, bo po co czekac powiedz? nie chce czekac roku zeby stwierdzic ze cos jest nie tak
jesli wszystko bedzie ok , a wierze ze tak jest to bedziemy robic fasolke na wciąż a jesli cos jest nie tak to bedziemy leczyc odrazu a nie czekac nie wiadomo na co...
![]()