reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja tyz mam na glowie pracke ale jakos weny brak ;-) znalazlam bardzo fajna stronke z interpretacja wynikow mam nadzieje ze sie przyda!
normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych - Wiki 28dni
Katarzynko no mam nadzieje ze sie ciutek uspokoje bo az mi teraz szkoda P. po moim wczorajszym czepialstwie! :dry: ale ja tak mam przed @ ...:dry:
dzisiej ide kupic jakis fatalaszek na przprosiny :-D juz mam upatrzony :-p
milego dnia dziewczynki i sie nie stresowac tylko :-p brać z miłości garsciami :tak:

Witam was wszystkie:-)
Pewnie nie ktore sa w pracy,ale piatek dzisiaj i niedlugo wekend.Super,troche odpoczniemy.
Ja dobrze sie czuje,forma niezla,chyba pocwicze areobic,trzeba troche dupka poruszac:-)
Za pare dni zacznie mi sie owulka i juz nie moge sie doczekac:-)

Ja to tak pracuje (a pracuje w domu), ze nic napisac nie moge, bo moja uwage odciagacie dziewczyny. Ale coz, nie da sie porownac, jestescie o niebo ciekawsze :D

Witam dziewczynki :-D:-D

Zaraz sesja i grafik napięty :dry: przez co nie mogę za często zaglądać no i od niedzieli mnie tu nie było i teraz ledwo to wszystko przeczytałam ;-) aleeee napisałyścieeeee :-D:-D
No ale troszkę się na was zawiodłam....żadnej fasolki nie było :-( Mam nadzieję że to się szybko zmieni.
Ja mam dzisiaj wolne i trzeba ponadrabiać wszelkie zaległości :tak: oczywiście na BB też :tak: Tylko ta pogoda mnie nie nastraja bo jestem straszny zmarźluszek :sorry2:

Tikanis wiesz tak sobie ostatnio myślałam o Tobie hihi że jeszcze niedawno się starałaś...ten zabieg i w ogóle a tu już taki piękny brzuszek :tak: i tak sobie pomyślałam że jeszcze troszkę i wstawisz nam tu zdjęcia swojego ślicznego, zdrowego bobaska :tak::tak: i tak mi się ciepło na serduszku zrobiło no i pomyślałam sobie że ten czas to jednak szybko leci :tak:

Pozdrawiam wszystkie ;*************

katarzynka1979 Nic nie przyszlo wlasnie. Skorcze mialam 3 dni jak do @, ale nie przyszla. Co chwile do lazienki biegam, zeby sprawdzic. Mam biale uplawy za to. Problem tylko, bo test wyszedl negatywny wczoraj i nie wiem, co dalej. Czekac... nic wiecej.
Wciaz mam nazieje, zobaczymy.

katarzynka1979 Nic nie przyszlo wlasnie. Skorcze mialam 3 dni jak do @, ale nie przyszla. Co chwile do lazienki biegam, zeby sprawdzic. Mam biale uplawy za to. Problem tylko, bo test wyszedl negatywny wczoraj i nie wiem, co dalej. Czekac... nic wiecej.

biały śluz to mega dobry objaw. Test może wyjść fałszywie negatywny. Często to się zdarza. Moze lepsza beta. A badałas szyjkę macicy? czy jest wysoko i rozpulchniona czy razej nie?

Witam dziewczynki :-D:-D

Zaraz sesja i grafik napięty :dry: przez co nie mogę za często zaglądać no i od niedzieli mnie tu nie było i teraz ledwo to wszystko przeczytałam ;-) aleeee napisałyścieeeee :-D:-D
No ale troszkę się na was zawiodłam....żadnej fasolki nie było :-( Mam nadzieję że to się szybko zmieni.
Ja mam dzisiaj wolne i trzeba ponadrabiać wszelkie zaległości :tak: oczywiście na BB też :tak: Tylko ta pogoda mnie nie nastraja bo jestem straszny zmarźluszek :sorry2:
Pozdrawiam wszystkie ;*************
Witaj !!! ale dawno cie nie widzialam! :sorry2: powodzenia na sesji!!!! i zagladaj czesciej!!! :tak:
ojojoj pachnie mi tu fasolką!!! :-D:rofl2::-D:rofl2: zgadzam sie z katarzynka bialy sluzik to bardzo dobra oznaka !!! powtorz tescik jutro;-)

reklama
Witajcie kochane, ale tu dzisiaj pustki :dry: wszystkie dziewczynki zapracowane :sorry2:
Ja wpadlam tylko na chwilke przywiatac sie :-:tak: powiedziec ze zyje :-p wszystko u mnie wporzadeczku :-D
za chwilke lece do pracy :dry: troszke mi sie nie chce:baffled: alew pocieszam sie tym ze dzisiaj juz piatek i jutro weekend :-D:-D:-D:-D
Pozdrawiam wszystkie staraczki i do napisania poznym wieczorkiem lub jutro :-)

Do góry