reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
babo, sylwka, nunia27- dzieki wszytskim dziewczynkom za rady,, napewno sprobuje niektorych z nich.. jestescie kochane ze nie zostawiacie mnie samej:-D

Ile jeszcze ten duphaston będziesz brała?

KOCHANA JA JESZCZE BEDE BRAC 3 DNI DUDPHASTON, DZISIAJ RANO ZAUWAZYLAM NA BIELIZNIE BRAZOWATY SLUZ ( PRZEPRASZAM ZA SZCZEGULY ) ALE POZNIEJ PO KAPIELI JUZ NIC NIE BYLO, I NADAL NIE MA :confused:

Witam , teraz nie jestem tu często , ale kiedy starałam się o dzidzię to tak . Jeśli chodzi o śluz to u mnie nigdy nie było go na tyle żeby stwierdzić jaką ma konsystencję , a co dopiero obserwować a zaszłam w ciążę w pierwszym monitorowanym cyklu , więc jak widać jakiś obfity śluz wcale nie jest do tego potrzebny , po prostu dobry , zaufany ginekolog i aparat usg ;-)powadzenia .
Tikanis jak się czujesz kochana ? Ty , Lilu i Kinguś jesteście teraz na różnych wątkach i trudno mi za Wami nadążyć . Buziaki dla Ciebie i dziewczyn .:tak:

JA KOCHANA JESTEM TYLKO TUTAJ :tak: ZAGLADAJ DO NAS CZESCIEJ ;-) OJJJ WIDZE PO SUWACZKU ZE ROZWIAZANIE CORAZ BLUZEJ, SUPER :-D I OCZYWISCIE GRATULUJE SYNKA :-)

ale dziewczyny robicie smaka szczególnie ta strucla mniam mniam................................ ale się nie dam jestem na małej diecie po świętach i ograniczam słodycze:-) ja już jestem po kąpieli i jako to mój mówi nakemikowana:rofl2: a jak u Was mija wieczorek???
Tikanis ma za co i do usług;-) powiem Wam, że odkąd dałam na luz czuję się o wiele lepiej aż chce się żyć:laugh2: i nie namówię się na żaden test trzeba być twardym a nie miękkim:-D

Kinguś , Lilu po pierwsze dziękuje , a po drugie do terminu 4 tygodnie i im bliżej tym mam większego stracha , mam nadzieję że jednak załapię się na CC . Ja i Tikanis już niedługo będziemy mamami , a za Was cały czas trzymam kciuki i będę Was śledzić aż do momentu kiedy i Wam będę mogła pogratulować II ;-);-);-)

Bardzo dziekuje za odpowiedzi na moj post.;-)
Test ciazowy zrobie jutro - dzisiaj juz nie dalam rady kupic, ale nie licze na dwie kreski...
Bardzo duzo dzisiaj napisalyscie i musze sobie teraz spokojnie poczytac :tak:

Witajcie kobietki:-):happy:;-)

Ja tylko na chwileczke ale z malym pytankiem. Dzisiaj jest moj 9dc a ja mam wszystkie objawy na owulke :tak:Wczoraj zauwazylam ten prawidlowy sluz(zawsze go mam:tak:), dzisiaj boli mnie jajnik(w sumie bolal i przestal). Z ciekawosci zrobilam test owulacyjny i kreska testowa duzo ciemniejsza od kontrolnej, wiec test potwierdzil owulke. I stad moje pytanko czy ktoras z was miala kiedys tak wczesnie owulacje, bo u mnie to chyba tak jest pierszy raz. No i chyba przytulanka powinny byc, a ja wczoraj ''powalczylam'' troszke na impezce u zanjomych wiec samopoczucie nienajlepsze :-D:zawstydzona/y:
Pozdrawiam was wszystkie!!!!

reklama
Mezatka

Nigdy tak nie mialam. Ale kazdy moze tak miec. Faza I jest zmienna, tylko faza lutealna jest stala. Po prostu mozesz miec znacznie krotszy cykl niz zazwyczaj. W tym przypadku to byloby 25dniowy. Dziwne ze tak cykl by sie skrocil - chyba ze masz cos w swoim zyciu nadzwyczajengo w tej chwili, co moze zachwiac rownowage hormonalna i stad te anomalie?

Do góry