• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Czesc Dziewczyny!
Mam pytanko do mam z Dublina, stoje przed wyborem lekarza GP na Medical Card. Czy moglybyscie podzielic sie opinia z jakiego lekarza jestescie zadowolone, najlepiej jak bylby to lekarz z centrum. Bede wdzieczna za pomoc

Shamroczek ja mieszkałam na Tallaght i tam też miałam swojego GP, więc nie wiem o żadnym w centrum:sorry2: Mogę Ci tylko podrzucić stronkę, żebyś sobie zobaczyła, gdzie i jacy są;-)
Find a GP - ICGP Web Site

hejka...jak bedzie spotkanko we wtorek to ja chetnie przyjde..bo moj idzie do pracy a malemu przyda sie wieksze towarzystwo w taka pogode...

i mam pytanie do dziewczyn ktore tu byly w ciazy i rodzily powiedzcie czy oni tutaj robia w szpitalu badanie na krzywa cukrowa??

Witam w niedziele

Dziewczyny czy wam odbiera polsat jak pada deszcz i wieje?? Mi dzis zanikl sygnal, wczesniej byla w miare ładna pogoda, więc nie wiem czy to wina tefo deszczu czy wiatru czy cos innego, miała któraś z was takie problemy?
Mamy antene z cyfry zwykłą małą

i jeszcze mam pytanie, czy jak rodzina się utrzymuje z zasiłku to child benefit się nalezy, czy musza byc odprowadzane jakieś składki?

reklama
Spotkanie chyba jest we wtorek z tego co wiem babki powinny tez zadzwonic jeszcze do mnie z info.to jakby co widzimy sie we wtorek o 10.30.

Jarobiłam henne na doughisce na brwi i rzęsy i jestem zadowolona.

Monia child benefit ci sie nalezy nie zaleznie od tego czy pracujecie czy macie zasiłek to sa pieniazki na dziecko przyznawane miesiecznie ale ktores z rodziców musi tu byc rok albo dwa teraz nie pamietam, żeny sie ubiegac o ten benefit.

A co do polsatu to zdarzało mi sie to czasem musicie sprawdzic odbiornik czy dobrze działa i sprobowac ustawic satelite jeszcze raz pokrecic nia bo mogła sie przestawic.

pozdro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry