reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hej no i znowu mnie nie ma :zawstydzona/y: ale co robić, Daria po 4 dniach chodzenia do przedszkola znów sie rozchorowała, mi on dzisiaj leje się z nosa, ech samo życie...
Wybaczcie, że nie nadrabiam i nie odpowiadam na Wasze posty :zawstydzona/y:

reklama
kropeczko- niby lepiej bo juz mnie w gardle nie drapie to 3 dzien z lekami, ale kaszel jeszcze jest.. bardziej moge go wykrzusic wiec sadze ze jest lepiej i ze do srody powinien zniknac oby :sorry2:

Kasia -

Ja przed owu mam tempke 36.47, po owu 36.8-9. Dzisiaj mam 36.3 wiec nawet ponizej sredniej. I mam BARDZO duzo strasznie bialego, gestego sluzu wiec na pewno jest to juz sluz nieplodny.

Mezatko -

U mnie przytulanki byly 14dc, 15dc i 16dc. Ale ja sie obawiam, ze ja wogole w tym cyklu nie mam owu - wiec niezaleznie od tego kiedy byly przytulanki, nic z tego nie wyjdzie. Jesli chodzi o Ciebie to wszystko u Ciebie ok. Owulka jest zwykle w dzien zanikania sluzu, a nie jego szczytu. Pierwszy dzien po szczycie jest zwykle owu (choc wiadomo ze moze byc roznie). Jesli U ciebie szczyt byl w piatek, z duzym prawdopodobienstwem mialas owu w sobote.

Dziewczyny, czy ktoras z Was uzywa fertility.com i jednoczesnie chodzi na monitoring ? Pytam, bo wydaje mi sie ze ten program nie za dobrze wyznaczac dzien owu, i glowny nacisk kladzie na metode termiczna tylko. Ale moge sie mylic, wiec jestesm ciekawa czy ktoras z was miala monitoring i sobie porownywala dokladnosc ich wyliczen z tego co wychodzilo na monitoringu

Ostatnia edycja:
Mezatko

Przytulanki 2 dni po owu na 100% nie dadza Ci fasolki. Dla przyjemnosci zasze mozna, ale dla rozmnozenia juz nie:) Komorka jajowa nie zyje tak dlugo, wiec nie ma takiej mozliwosci zeby 2 dni po zafasolkowac. W rzadkich przypadkach jest tak, ze moze sie zdarzyc dzien po owu. I to zwykle tez zalezy kiedy dokladnie byla owu dnia poprzedniego, i kiedy byly przytulanki dnia kolejnego - rano czy wieczorem....

Dziendobry dziewczynki ja znow tylko na momencik agoniona jestem strasznie :crazy:

Wiecie co wam powiem kochanme dalam se spokuj pojde do lekarza jutro sobie badanka porobic:tak:i zobaczymy ale sie juz nie naganiam jak gupia nie dopatruje sie niczego no i nie policzylam sobie kiedy owulka dziewczynki co ma byc to bedzie i tak niczego nie zrobimy ani nie zmienimy jesli nie dan enam jest zostac mamami taki juz los wszystko w rekach boga:tak:

Ta temp. to w ostatniej fazie jestem 3 dni przed @ i wciaz sie utrzymuje. Niestety wczoraj rozbolal mnie brzuch jak na @. Staram sie nie warjowac ale to takie trudne.
temperatura moze spasc nawet kilka godzin przed @ podobno...u mnie spadła 3 dni przed @. A jeśli chodzi o bóle brzucha to moga one równiez oznaczać ciążę, podobno są bardzo zbliżone. Poczekaj spokojnie 3 dni na @, może nie przyjdzie. A jak długo się staracie?

no jutro juz beta...
eh denerwuje się...
:sorry2:

nie denerwuj się - u Ciebie to na 100% jest ciąża:) :tak:a robiłaś ostatnio test ciązowy? może jak potwierdzisz ciążę betką to strzel sobie teścik na pamiątkę:tak:
daj jutro znać!

Lilu19 a jaka pogoda u was?

PODOGA OKROPNA, LEJE JAK NIE WIEM, WIUCHA JESZCZE BARDZIEJ, MASAKRA :szok: CHOCIAZ TYLE DOBRZE ZE TEMPERATURA DOSC WYSOKA NIE JEST ZIMNO.

Hej no i znowu mnie nie ma :zawstydzona/y: ale co robić, Daria po 4 dniach chodzenia do przedszkola znów sie rozchorowała, mi on dzisiaj leje się z nosa, ech samo życie...
Wybaczcie, że nie nadrabiam i nie odpowiadam na Wasze posty :zawstydzona/y:

kOCHANA DUZOOOO ZDROWKA DLA CALEJ RODZINKI, MOJ SIOSTRZENIEC TAK SAMO CO SIE WYLECZY Z CHOROBY POJDZIE NA DWA DNI DO PRZEDSZKOLA ZNOW CHORY :angry: CALY GRUDZIEN CHOROWAL BYL TYLKO 4 DNI W PRZEDSZKOLU PRZEZ CALY MIESIAC :baffled:

Witajcie Dziewczynki... ja tylko na chwilkę, chciałam się zameldować... komputer mi się zbuntował i nie miałam przez kilka dni dostępu do netu... czeka mnie dziś "samotny" wieczór, to na pewno coś napisze... buziaki dla Was!!! mam nadzieję, ze u Was wszystko ok było przez tych kilka dni...

temperatura moze spasc nawet kilka godzin przed @ podobno...u mnie spadła 3 dni przed @. A jeśli chodzi o bóle brzucha to moga one równiez oznaczać ciążę, podobno są bardzo zbliżone. Poczekaj spokojnie 3 dni na @, może nie przyjdzie. A jak długo się staracie?

Prawie 3 lata temu stracilam ciaze bedac w pozamzcicznej. Straszne przezycie a i szpital nie pomogl, wiec przez dluzszy czas ochota na dzidzie nie minela ale strach blokowal cale cialo.
Minelo troche czasu, ktory zagoil rany wiec postanowilismy z kochanym mezulkiem zadzialac ponownie. Zwlaszcza, ze zegar tyka.
Mam nadzieje, ze szczescie sie do nas usmiechnie i usciskamy kiedys zdrowego bobaska.
Do tej pory nasze staranie polegalo na "nie uwazaniu" :-), choc w ostarnim cyklu sie do tego BARDZO przylozylismy :zawstydzona/y: wyliczajac dokladnie dni i mierzac temp.

reklama
Witajcie Kochane :-D
Wpadlam na chwilke... chcialam Wam cos pokazac.
Zrobilam dzisiaj test owu - znowu bardzo mocna krecha, wiec polecialam do apteki po ciazowy i ... oczywiscie wynik negatywny. Ciazy nie ma, ale o co chodzi z tymi testami owu ? Macie jakas teorie ??
Wieczorkiem poczytam co dzisiaj naskrobalyscie i bede odpisywac :tak:
Poki co zycze Wam milego wieczorka ;-)

Załączniki

• DSC06945.jpg
    DSC06945.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 48
Do góry