reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Babo

No jak wczesniej pisalam. Bylam dzisiaj caly dzien w smutku, bo chyba owu nie mam w tym cyklu. Myslalam wczesniej ze mialam 14dc, ale wczoraj i dzisiaj tempka spadly, i sluz sie zrobil typowy nieplodny - bardzo bialy i gesty, wiec niestety, chyba owu nie mialam. Jestem taka zla i smutna przez to....

reklama
shingle druga kreska w tescie owulacyjnym pojawia się w kazdej porze (czy w okresie owulacji czy tez w okresie około miesiąvczkowym) dlatego że poziom LH jest nadal wysokim , co wskazuje na wysokie stezenie lh występujące w prypadku PCO czyli policystycznych jajnikach,powiedział moj lekarez, że nie ma po co robic testow owulacyjnych, w takim wypadku bo i tak beda dwie kreseczki.

hej kobitki jak tam Wam mija niedzielny wieczorek bo ja jutro pożegnam już @ i w końcu jakieś przyjemności:-) jak się minął Wam weekend?? bo ja zaliczam na pozytywnie bo już mam 2 egzamin za sobą, jeszcze tylko 2 zostaną i mogę się do mojego poprzytulać, ale wiecie tak konkretnie :-D

Kobitki

Jaka czulosc LH maja wasze testy owulacyjne ?
Zastanawiam sie jakie sa najlepsze, bo za duza czulosc dobra nie jest, malo czujny moze "przegapic" owu ?

Doradzcie pls

reklama
WITAJ PYSIU :tak: MILO ZE DO NAS WROCILAS Z NOWA NADZIEJA W SERCU :-)

Lilu co u Ciebie kochana?
Jescze nie zdązyłam nadrobic zaległosci ale jestem na dobrej drodze.

U mnie chwilowy odpoczynek od staranek:dry: jeszcze 2 miesiace, i dpoczynek od przytulanek, na czym najbardziej cierpi mężuś, ale musi być dzielny jeszcze kilka moze kilkanaście dni:baffled::nerd::baffled:.
W tym tygodniu skontaktuję się z kobietką, która była połozną a teraz pracuje na oddziale noworodkowym i poproszę ja o namiary na jakiegoś SUPER gina :-)
Oby tym razem wszystko dobrze sie ułozyło.

Dziekuję babo za przywitanie, mam nadzieję, ze teraz nie bedzie u mnie dnia bez BB:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry