reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Gabids, ja oczywiście chętna na spotkanko. Asia pewnie też.
no to super.a spotkanko mozemy zrobic w jakims miejscu typu fikolandia.Asi starszak z moim by sobie polatali a my z wrzesniakami mozemy zatopic sie w jakims basenie z pileczkami:-DPierwsze miejsce jakie przychodzi mi na mysl to centrum Targowek pamietam ze tam zawsze personel dobrze pilnowal maluchow.Ale nie wiem jak u Was z dojazdem.

Eee bede uparta...na bank jakis odcien zielonego pasuje do twojej karnacji.:-p:happy:

pomyslalam nad tym i wyciagnelam z otchlani szafy koszule w oliwkowym kolorze i masz racje:happy:calkiem ,calkiem.Chyba wybiore sie na dniach do sklepu i zaatakuje wieszaki z zielonym i bede przymierzac bo jednak lubie ten kolor. A narazie posilam sie pistacjami a na kolacje szpinak:)))

No to suuuuuper!

U nas po staremu...a zab mnie wciaz boli. Jesl leczony ale dzis w nocy chodzilam po scianach...teraz juz lepiej:baffled:
Masz leczenie kanalowe?Jak tak to wspolczuje.

Ostatnia edycja:
reklama
kobietki, jak wiecie Dzien Babci i Dziadka tuz tuz, nie mam pomyslu na prezent:zawstydzona/y: co wy zamierzacie kupic/zrobic? (oprocz laurki oczywiscie:-D)
ups zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też nie mam żadnego pomysłu w tym roku bo rok temu na pierwszy dzień babci babcie dostały kubek ze zdjeciem wnuka z jednej strony a z drugiej zdjęcie babci z wnukiem prezent trafiony babcie zadowolone a w tym roku zero pomysłu:-:)confused:
my w zeszlym roku kupiliśmy male albumy i wywolaliśmy po kilka zdjęc i daliśmy albumy za zdjęciami, 2 lata temu byly ramki ze zdjęciami a teraz...:baffled:może wlaśnie te kubki:tak:

GRATULACJE!!!!

U Fabka juz wszystko dobrze,ostatni raz zagoraczkowal w piatek nad ranem 40,3 i od tamtej pory nic.Dzisiaj poszedl do szkoly zadowolony jak nie wiem i od razu na basen ida z klasa:confused:
.
Fajnie że dzieciaczki już zdrowe:-)

Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
Mateusz zazwyczaj śpi a Ola koloruje lub uklada puzzle albo bawi się w swoim pokoiku

a my dzis wkońcu wyszliśmy na spacerek dzieci jeszcze kaszlą ale to juz pikus z porównaniem co bylo na początku:tak:ale dlugo ne byliśmy bo jakos mocno wialo i jak szliśmy juz do domku to Mateusz plakal bo byl juz spragniony podwórka:sorry2:
Ściągnelam wkońcu Madagaskar 2 i dziś wieczorem będziemy z D oglądać:-)

Czesc wieczorowo
Ząb napierd...:crazy::-:)baffled:ale coz...jutro do denta na zatrucie chyba bo to kanalowe bylo:szok::-(

I musze sie pochwalic ze moj maz kupil mi (juz) prezent urodzinowy - kompka:-):-):-) bo moj stary choc poczcciwy lapek sie zbuntowal i nic nie szlo...nie wspominajac o wyrwanym klawiszu W ( przez wiadomo kogo;-):baffled:)
..i udalo mi sie dopchac do prezentu bo przeciez kompy to to co facei uwielbiaja najbardziej:szok::baffled: wiec dzis chyba zasypiam sama:-(

Czesc wieczorowo
Ząb napierd...:crazy::-:)baffled:ale coz...jutro do denta na zatrucie chyba bo to kanalowe bylo:szok::-(

I musze sie pochwalic ze moj maz kupil mi (juz) prezent urodzinowy - kompka:-):-):-) bo moj stary choc poczcciwy lapek sie zbuntowal i nic nie szlo...nie wspominajac o wyrwanym klawiszu W ( przez wiadomo kogo;-):baffled:)
..i udalo mi sie dopchac do prezentu bo przeciez kompy to to co facei uwielbiaja najbardziej:szok::baffled: wiec dzis chyba zasypiam sama:-(

Hrudzia
prezent I klasa, ale nie długo będzie cały Twój:tak:;-):-D:-D
No ciekawe co mi małż na urodzinki walnie, ja mam też niedługo:tak:

Czesc wieczorowo

Hurdzia extra prezęt ci mężuś zrobil tylko pozazdrościć:tak: mi też by się taki prezent przydal bo ten nasz to chodzi jak...:wściekła/y:ale o takim prezencie to ja mogę tylko pomarzyć:-(

reklama
Do góry