reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziendoberek laski
A ja dochodze do siebie po wczorajszych urodzinach mezczyzny mojego zycia:happy:Fajnie bylo.
U Fabka juz wszystko dobrze,ostatni raz zagoraczkowal w piatek nad ranem 40,3 i od tamtej pory nic.Dzisiaj poszedl do szkoly zadowolony jak nie wiem i od razu na basen ida z klasa:confused:
Agulka no to bedziecie opijac teraz:-)Gratulacje dla mezulka to nie lada wyczyn zdac prawko staremu kierowcy- stazem nie wiekiem of course:-)
Donkat moja mama dostanie jakas reczna robotke od wnukow a ja dokupilam piekny,wielki szal z paszminy i zawieziemy to w lutym.
Larcia trzymaj sie ten tydzien zleci nie wiadomo kiedy:tak:
Hruda tak mam jasna karnacje i uwielbiam zielony kolor:tak:ale niestety nie pasuje on do mnie w zadnym odcieniu-wygladam strasznie blado.Najbardziej mi pasuja czerwienie,brazy,czern,burgundy.

Ostatnia edycja:
jeszcze mialam napisac ze u nas jest 11stopni ciepla:szok:tylko ze leje ale to nic moze wiosna juz idzie:-)
Lece szpinak gotowac do nalesnikow.

Majandra po wysypce nie ma sladu.
Jak ja gotuje to mala spi w tym czasie a jesli nie to gotujemy razem tylko wtedy to juz takie szybsze potrawy.
A tak na marginesie to w 2 polowie lutego jade na tydzien do Pl wiec moze sie spotkamy?AsiaKC moze tez dolaczy.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
gotują razem ze mną. Adas podaje ziemnieki do obierania, a jak obiorę to wkłada do zlewu, wrzuca przyprawy, miesza....... itp.....

gabits
super dober wiadomości

Dzięki dziewczyny za dodanie otuchy, trzymanie kciuków i grtulacje..........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Spadamy na obiadek i spacerek

Ostatnia edycja:
Agulka, dopiero teraz przeczytałam: ogromne gratulacje!

Ja też się staram, żeby Maciuś mi "pomagał", ale jemu ciągle mało:wściekła/y::szok:

Gabids, ja oczywiście chętna na spotkanko. Asia pewnie też.

Ostatnia edycja:
Hej, kubek nawet fajny pomysł,sprawdzi się u moich rodziców. Zobaczę po ile u nas robią i czy zdążą. W zeszlym roku dostali duże zdjęcia w ramce. A w tym myślalam o czekoladkach. Może mało ambitnie,ale jakoś nie chciało mi się wymyślać. Może dodam do tego aktualne zdjęcie,żeby sobie wymienili.
Cały czas czekam,aż zadzwonią od S z pracy,że łaskawie wypłatę uszykowali. Normalnie w huja sobie lecą:wściekła/y:

donkat on tam mieszkal pol swojego zycia i musi co rok latac, zeby mu green card nie przepadla.I wlasnie w tym zawsze byl problem,ze urlop i kasa szly na jego wyjazd, a ja przez to nie mam wczasow,ciagle w domu.Rodzice drugi rok z rzedu przyjezdzaja, zeby zostac z cora,zebysmy gdzies razem pojechali, a on ZNOWU drugi rok z rzedu wykiwal mnie i sam sobie pojechal,bo przeciez ja nie mam jak tam wjechac.Pojechal po to,zeby przedluzyc green card i zalatwic papiery dla nas.Zawsze znajdzie sie powod. A mial juz olac us, bo ja wcale nie chce tam mieszkac!I i gadalam gadalam wkurzalam sie,ze a niech se jedzie, a jak pojechal, to ja mam dola, ze zostalam sama.Ahhh dluga historia. W kazdym razie zla na niego juz nie jestem, bo i tak pojedziemy chociaz na 3 dni gdzies sami, bo rodzice przylatuja juz w ta sobote, a ona wroci za pare dni, wiec i tak sie wyrwiemy.Aj wczoraj poprostu mialam dola, wiec przynudzalam na BB. Dzis juz ciut lepiej.

majandra kupilam amandzie wczoraj namiocik i wstawilam do kuchni z jakimis zabawkami. Wiec ja gotuje, a ona sie spokojnie bawi. Rzeczy tyou magnesy na lodowke itp tez dzialaja. Albo wlaczam jej tv w salonie i sobie biega raz tu raz tam.

reklama
Dzien dobry:-)
Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
Jak to co?:-) Stasiek stoi i patrzy, czasem poprzynosi ktores ze swoich garnkow i nasladuje. I chocbym stala tam kilka godzin on stoi nieugiecie razem ze mna. On uwielbia wszytsko co zkuchnia zwiazane:-p:-D

Hruda tak mam jasna karnacje i uwielbiam zielony kolor:tak:ale niestety nie pasuje on do mnie w zadnym odcieniu-wygladam strasznie blado.Najbardziej mi pasuja czerwienie,brazy,czern,burgundy.
Eee bede uparta...na bank jakis odcien zielonego pasuje do twojej karnacji.:-p:happy:

No to suuuuuper!

U nas po staremu...a zab mnie wciaz boli. Jesl leczony ale dzis w nocy chodzilam po scianach...teraz juz lepiej:baffled:

Do góry