donkat
Fanka BB :)
HIP HIP HUURA!HIP HIP HUURA!!
GRATULUJE!
CO SIE NADEnerwowlalas, to twoje

teraz oblewanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gotują razem ze mną. Adas podaje ziemnieki do obierania, a jak obiorę to wkłada do zlewu, wrzuca przyprawy, miesza....... itp.....Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
Jak to co?:-) Stasiek stoi i patrzy, czasem poprzynosi ktores ze swoich garnkow i nasladuje. I chocbym stala tam kilka godzin on stoi nieugiecie razem ze mna. On uwielbia wszytsko co zkuchnia zwiazaneDziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
Eee bede uparta...na bank jakis odcien zielonego pasuje do twojej karnacji.Hruda tak mam jasna karnacje i uwielbiam zielony kolorale niestety nie pasuje on do mnie w zadnym odcieniu-wygladam strasznie blado.Najbardziej mi pasuja czerwienie,brazy,czern,burgundy.
No to suuuuuper!