reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witaj Kasiu jakoś dziwnie u ciebie wyszło z tymi testami:szok: Ja wczoraj miałam dzień wolny i tak z nudów i ciekawości też zrobiłam owulacyjny.U mnie drugiej kreski prawie nie było przyglądając sie pod swiatło w oknie była ledwo widoczna.
Czytalam wcześniej co tam u ciebie no i mam nadzieje że owulka jednak była w tych dniach gdzie test do końca jej nie wykazał.

hej! no dziwna akcja z tymi testami... ale moze i lepiej ze zrobilam, przestanę az tak bardzo na nich polegać...
wiem, ze moga się mylic lub z roznych powodow pokazywac fałszywy wynik.

a moze teraz mam owu..ale nie mam śluzu płodnego tylko taki niepłodny biały, grudkowaty

reklama
Kasia

Ale przeciez testy owu moga CI pokazywac dwie kreski po owu, wiec w czym problem ? Nigdy nie uzywac testow jak juz wiesz, ze wczesniej w danym cyklu mialas owu. Mierzysz tempke ? To jedyne pewne potwierdzenie ze owu juz byla

Wstyd się przyznać bo wiem że te pomiary mają się nijak,ale ja od 5 dni mierzę temperaturke pod pachą kilka razy w ciągu dnia:eek:
Dlaczego? pewnie dlatego że mam jazdy:tak:bo pierwszego dnia jak zmierzyłam miałam 37 i tak się trzyma 36.8,36,9,37
Jestem zdrowa nie mam kataru itp.

u mnie nie ma ale mąż ma bardzo małą ilość plemników... dobra mieszanka i będzie dobrze

No to powodzenia:-)

Ponawiam pytanie - czy to dobrze, ze przed @ nie mam już objawów napięcia przedmiesiączkowego? To dobrze. Zawsze miałam. Nawet jak brałam anty to to odczuwałam podczas przerwy między tabletkami.
Teraz nic.....

Jednym slowe troche jestem zdenerwowana:-(
Jak tak dalej nic nie bedzie to chyba pojade do polski i porobie badania,ale co mi to da jak beda po polsku,tu w norwegii wiecznosc sie czeka i to mnie denerwuje...boze:-(Gina mam dopiero za miesiac a moja lekarka mowi smiejac sie,,,NO MAM NADZIEJE ZE NIEDLUGO BEDZIESZ W CIAZY,,,,Boze dlaczego tu jest tak wszystko po woli:-(

reklama
Wstyd się przyznać bo wiem że te pomiary mają się nijak,ale ja od 5 dni mierzę temperaturke pod pachą kilka razy w ciągu dnia:eek:
Dlaczego? pewnie dlatego że mam jazdy:tak:bo pierwszego dnia jak zmierzyłam miałam 37 i tak się trzyma 36.8,36,9,37
Jestem zdrowa nie mam kataru itp.

Hej Karola,to super ze jestes zdrowa,,,i wogole milo cie poznac:-)

Do góry