reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Moj malz jest takim pedantem do potegi ze czasami mnie to doprowadza do szalenstwa.Tak,tak.Kiedy przychodzi z pracy to u nas nie ma jak tam dzionek minol.On najpier musi zrobic ogledziny po swojemu (czyli udaje ze nie patrzy ale patrzy po domu)czy wszystko czyste i pachnace.jesli nie to bierze za mopa i czysci z mina srajacego kota:wściekła/y:A czasami z samego rana zadaje pytania typu - jakie masz dzisiaj plany jesli chodzi o dom.Ja odpowiadam ze to i to .No to on mowi moze umylabys lodowke bo juz 5 dni nie czyszczona byla.Nie wspomne ze posciel do zmiany musi isc co 7 dni.A reczniki najwyzej 3 dni.
I tak wlasnie sie zastanawiam co jest lepsze albo gorsze maz leniuch czy maz pedant.

No uciekam za obiadek sie brac bo u nas sie nie jada z poprzedniego dnia- wiecie juz dlaczego.

oj gabids, nie lekko masz. to dobrze, z enie pracujesz. ciekawe co by bylo jakbys wracala po 8godz pracy? i co, zaraz maialabys sie lapac za mopa?:szok:

wniosek jeden: zadne przegiecia nie sa zdrowe, a ni pedanci, ani balaganiarze!:-D

julitka by sie raczej bawila:tak:

:tak::tak::tak: dokładnie, jest równouprawnienie.

Donkat ironia losu ;-)- przed chwilą jak kąpałam Adasia zauważyłam ze 20 krostek, mamy OSPĘ:tak::-D:tak::tak:

oj, nie chcialam wywoalc wilka z lasu, tylko zapytac o zdrowko:sorry:

u moje kolezanki 4-letnia corka miala ospe i zallapal od niej 10m-czny braciszek. oj, poplakuje biedactwo, bo jescze malo zaradne:-(

reklama
Wpadłam się przywitać ale zaraz muszę uciekać bo raz że muszę się wykąpać i zrobić włoski na jutro a dwa że M musi siąść do kompa bo rozkręca nowy interes i musi posprawdzać coś tam:tak:
Moj malz jest takim pedantem do potegi ze czasami mnie to doprowadza do szalenstwa.Tak,tak.Kiedy przychodzi z pracy to u nas nie ma jak tam dzionek minol.On najpier musi zrobic ogledziny po swojemu (czyli udaje ze nie patrzy ale patrzy po domu)czy wszystko czyste i pachnace.jesli nie to bierze za mopa i czysci z mina srajacego kota:wściekła/y:A czasami z samego rana zadaje pytania typu - jakie masz dzisiaj plany jesli chodzi o dom.Ja odpowiadam ze to i to .No to on mowi moze umylabys lodowke bo juz 5 dni nie czyszczona byla.Nie wspomne ze posciel do zmiany musi isc co 7 dni.A reczniki najwyzej 3 dni.
I tak wlasnie sie zastanawiam co jest lepsze albo gorsze maz leniuch czy maz pedant.

No uciekam za obiadek sie brac bo u nas sie nie jada z poprzedniego dnia- wiecie juz dlaczego.

Oj Gabids to ja już wolę takiego co to o wszystko trzeba poprosić i wskazać palcem bo z takim totalnym pedantem bym nie wytrzymała:no: że nie wspomnę o budżecie domowym który pewnie też by nie wytrzymał ciągłe pranie pościeli i rećzników chociażby przecież ile to prądu i wody:confused: Podziwiam Cię kochana!

Agulka ospy nie zazdroszczę no bo jak wytłumaczyć takiemu bąkowi żeby się nie drapał:eek: ale cóż było do przewidzenia skoro Maja miała to i Adaś musiał złapać. Życzę aby szybko i łagodnie przez to przeszedł.

No i uciekam bo M mnie już pogania ale może jeszcze później zajrzę.:tak:

Witam wieczorowo...u nas bez zmian - znow big afera..a o co? ch...wie:wściekła/y::eek:J najpierw nawrzucal, strzelil focha i poszedl spac - taki ma styl!:cool:A ja juz mam w nosie po raz enty wyciagac reke i tlumaczyc ze trzeba czasem spauzowac i uspokoic sie....

Chcialabym Wam poodpisywac ale jakos nie moge mysli ulozyc w calosc:-(

Witam wieczorowo...u nas bez zmian - znow big afera..a o co? ch...wie:wściekła/y::eek:J najpierw nawrzucal, strzelil focha i poszedl spac - taki ma styl!:cool:A ja juz mam w nosie po raz enty wyciagac reke i tlumaczyc ze trzeba czasem spauzowac i uspokoic sie....

Chcialabym Wam poodpisywac ale jakos nie moge mysli ulozyc w calosc:-(
widzę,że dochodzisz do niemiłych wniosków:sorry2: na hugo się starać skoro 2 strona ma to i tak głębko i w kółko ten sam scenariusz się powtarza

widzę,że dochodzisz do niemiłych wniosków:sorry2: na hugo się starać skoro 2 strona ma to i tak głębko i w kółko ten sam scenariusz się powtarza
Nooo i jak sie czujesz dzien w dzien jak wrog publiczny numer jeden...ale w dupie!

Pije wczorajsze wino:-)

Stasiek dzis byl z nami u wuja ( brata J...ktory przestal byl zlosliwcem :szok::-)hehe) i super bawil sie z ich pieskiem. Zajmowal sie grezcznie sam garnkami ( oczywiscie:sorry:) ktore sam wyhaczyl i ogolnie... slodki ten moj szkrab:-):-):-)

Agulka - a jak Adas sie czuje z tymi strupkami? Jak mialam ospe 2 lata temu to dostalam specjalne mazidlo ktore cudownie hamowalo swedzenie. Ale to bylo mazidlo zrbione wlasnorecznie przez znajoma laborantke-ekolozke!

Ostatnia edycja:
(

Hrudzia tak to niestety bywa jak stykają się ze sobą dwa wulkany enegii ale czy czasem nie warto wrzucić sobie trochę na luz:confused: to często pomaga tylko obie strony muszą się zastosować a jeśli nie to z tego co pamiętam J za niedługo wyjeżdża więc odpoczniecie od siebie i zatęsknicie i znów będzie wszystko ok przynajmniej mam taką nadzieję;-)

No widzisz Hrudzia. U nas daja tylko zwykły Pudroderm i jakis syrop na uspokojenie dziecka. Niestety nie mam znajomości jak Ty. Zobaczymy dzis pierwsza noc z krostami, Maja nie miała gorączki ciekawe jak Adaś to zniesie.

Majandra zlitowała się i otworzyła BB. Chyba na spacerkach wszystkie jesteście. U nas też łądnie,ale nie chce mi się ubierać:zawstydzona/y: Młody demolkę mi robi.
Pozdrowienia od Harsh... U nich wszystko ok, Olikowi wychodzą ząbki,a Harsh zakówa

reklama
witam!!!

ogladalam wczoraj Mala Moskwe. film w porzadku, choc nie lubie kobiet, ktore zdradzaja:zawstydzona/y:
ale sie nasluchalam rosyjskiego!aaaacccchhh!;-):-)

Nooo i jak sie czujesz dzien w dzien jak wrog publiczny numer jeden...ale w dupie!

Stasiek dzis byl z nami u wuja ( brata J...ktory przestal byl zlosliwcem :szok::-)hehe) i super bawil sie z ich pieskiem. Zajmowal sie grezcznie sam garnkami ( oczywiscie:sorry:) ktore sam wyhaczyl i ogolnie... slodki ten moj szkrab:-):-):-)

hrudzia, a macie zaufanych przyjaciol, ktorych oboje dobrze znacie i cenicie? moze ktos, kto spojrzy z zewnatrz na wasze zachowanie, moglby cos doradzic?
wiadomo, ze wina zawsze lezy po obu stornach, tylko sammeu trudno to dostrzec. powiem szczerze, ze my kiedys uczestniczylismy w takiej rozmowie , nie bylo to latwe, ale pomoglo. znajomi teraz sie swietnie dogaduja.

swietnie, ze ze Stasia masz caly czas pocieche;-)

No widzisz Hrudzia. U nas daja tylko zwykły Pudroderm i jakis syrop na uspokojenie dziecka. Niestety nie mam znajomości jak Ty. Zobaczymy dzis pierwsza noc z krostami, Maja nie miała gorączki ciekawe jak Adaś to zniesie.

synek kolezanki, o ktorym pisalalm, ze tez zalapal od siostry ospe jest podobniez strasznie zsypany:szok:: na pupie, sisiaku, jezyku! wszedzie i o wiele gorzej, niz u siostry:szok:

a Adas jak przezyl noc?

Witam. Wstyd dziewczyny, jeszcze śpicie:-D;-)

eeee, skad? ostatnio wstajemy po 7:szok:

Do góry