reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witaj dzięki za miłe słówka :tak::tak::tak:Aco do wieku to w sumie niektorzy mi sie dziwia ze juz tak bardzo chcę dzidzi ale ja nie chcę tracic czasu i odkładac tego bo jak raz straciłam moze sie zdarzyc i kolejny choć mam nadzieje ze juz ten koszmar nie wroci!!! no wiec staram sie i bede starac az sie uda witaminki tez juz biore od pol roku "m.in ""folik ""

Kajeczko-ja tez zycze tobie jak najlepiej i szybkiej oraz zdrowej fasoleczki:-)

Dziewczynki potrzebuje waszej opinii.
Myślałam że owulka będzie w weekend i były przytulanki w sobotę i niedzielę. Wczoraj byłam na usg i okazało się że jeszcze nie było ale może być w każdej chwili.
I tu moje pytanko czy przy przytulankach 3 dni pod rząd może się udać? Planujemy jeszcze dziś poprawić.
Jejku ale mam problemy:baffled:

kinguś kochanie wyluzuj;-) jasne że jest szansa, tulcie sie kiedy chcecie i dziś też jezeli tak macie w planie:tak: myślę że jest duża szansa. I nie zamartwiaj sie tak proszę bo to nic dobrego nie przyniesie Ci
buźka

Dziewczynki potrzebuje waszej opinii.
Myślałam że owulka będzie w weekend i były przytulanki w sobotę i niedzielę. Wczoraj byłam na usg i okazało się że jeszcze nie było ale może być w każdej chwili.
I tu moje pytanko czy przy przytulankach 3 dni pod rząd może się udać? Planujemy jeszcze dziś poprawić.
Jejku ale mam problemy:baffled:

Kingus pewnie:-)nie stresuj sie bo to szkodzi kochana!
Ja np teraz kochalam sie 3 dni przed owulka bo jakos mialam przezroczysty sluz a potem w owulke tez,wiec spoko..i powodzenia:-)

:eek: wlasnie zrobilam test owul. Bardzo ciemna kreska kontrolna i bladziutka testowa. Pewnie przydalo by sie powtozyc test jutro czy we czwartek?

Ja robie codzienie,np pierwsze dwa dni nie ma tej kreski a potem dwa dni jest i juz przestaje robic,a np w zeszym miesiac mialam tylko przez jeden dzien ta kreseczke
Wiec jak zrobisz jutro podejrzewam ze powinna byc ciemniejsza:-)

reklama
Do góry