reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Moja córa pierwszy raz od tygodnia, postanowiła się zdrzemnąć po południu. I co ja teraz będę robić 

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
MamaHelenki dzięki!!!!!!!!!111111:-):-):-):-):-):-):-):-)Nareszcie udało mi się to wszytsko zrobic
Wcześniej niby czytałam a Ty napisałas gdzie tego szukac bo cięzko było:-):-)
ładne???????????
Wcześniej niby czytałam a Ty napisałas gdzie tego szukac bo cięzko było:-):-)
ładne???????????
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
czy ktos wie co się dzieje z J?urodziła już?a może sie odezwie?
Mama Helenki
i Aniki :D
Mi się szczególnie podoba ten ze słoniem 

Wkoncu udalo mi sie usiasc

Bylam z mlodymi w POR i wszystko jest oki:-)Waga co prawda nizsza niz w piatek u pediatry ale w piatek przed samym wyjsciem wypily kaszke
Jak zobaczyla ze sa bez pieluchy i ile gadaja to powiedziala ze juz nie musimy przychodzic
Jedynie mam zadzwonic i podac wyniki po gastroskopii:-)A wiec kolejny lekarz nam odpada ufff
Przeczytalam wszystko co napisalyscie i trooooszke tego jest;-)
ANABUBA:-)Suwaczki sliczne
A ztym wyjazdem do CZD to rzeczywiscie mialas,ale dobrze ze ten pociag mial opuznienie
MAMA HELENKI:-)A moje to dzisiaj pierwszy raz od urodzenia nie zamierzaja isc spac w dzien

Bylam z mlodymi w POR i wszystko jest oki:-)Waga co prawda nizsza niz w piatek u pediatry ale w piatek przed samym wyjsciem wypily kaszke

Jak zobaczyla ze sa bez pieluchy i ile gadaja to powiedziala ze juz nie musimy przychodzic

Przeczytalam wszystko co napisalyscie i trooooszke tego jest;-)
ANABUBA:-)Suwaczki sliczne

MAMA HELENKI:-)A moje to dzisiaj pierwszy raz od urodzenia nie zamierzaja isc spac w dzien

reklama
Podziel się: