reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja również lecę. Muszę odmrozić schab na obiad i troszkę poprasować...:baffled:. A później, po obiadku z dziećmi pośmigamy do dziadków.

Miłego dnia:tak::-):-D

reklama
dziewczyny jak z praowaniem to do mnie ja UWIELBIAM:-) a ja też mykam z antkiem na zakupy po pieczywko waza bo ma mniej kalori oj diece sie diece a jeszcze tyle przedemna............................................................................ a i sprzątać bardzo lubie ale tak gruntownie przestawiać meble myć okna................ ja 2 tygodnie przed p[orodem przemeblowałam cały pokój pod nieobecność P:-):-):-) ale był zly na mnie:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej my po zastrzykach
obiad jest z wczoraj - barszczyk czerwony
malinka - to sie nie dziwie ze byl zly na Ciebie hihih :-p juz lukam na to co mi podalas ... :tak: dzieki :laugh2:
anabuba - ja tez uwielbiam slodycze :tak:
anaconda - juz rozmawialysmy kiedys na ten temat ... i wiesz ze jest trudno isc na swoje bo nie ma warunkow a Panstwo nic nie robi :-(
dowikla - mniam arbuzowa tez ja lubie ;-)
Kinga85 - witaj u nas :-) bedzie nam milo im wiecej tym lepiej :-D
agunia - to jest najbardziej denerwujace jak piszesz a potem znika dlatego lepiej jest pisac gdzie idziej np w wordzie a potem wkleic to tu :tak: a kiedy bedziecie miec te badania na wzrost??
joe alex - u nas ogolnie wizyta kosztuje od 50 zl ...

my juz jednej babci prezent dalismy :happy:

Witajcie kobitki!:-D
Witaj kinga!
Miało mnie nie byc a jestem:-)
Wstałam sobie rano porobiłam co miałam porobic,przejechał dziadek posiedziec z Weroniką,wyszykowałyśmy sie dotarłysmy na peron,kupiłysmy bilety i czekamy na pocią,który miał sie opznic.Dostaje telefon z CZD że pani psycholog złamała ręke i wyzta odwołana.Dobrze ze nie zdążyłyśmy wsiąśc do pociagu:-D bo dopiero bym się wściekła.A tak to jeszczez udało mi sie bilet zwrócic no i spacerkiem dotarłyśmy do domu.U mnie pogoda wiedziała wiedziała że mam jechac do WAwy i jak rano było pochmurnie i descz padał,to jak wracałysmy do domu to wylazło słońce:-D:-D:-D:-Djak komus potrzeba to zapraszam do Mrozów!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

agunia moja Weronika co prawda narazie hormonu wzrostu nie dostaje bo i tak jest duża,ale od 15dia życia dostaje hormon lewotyroksyne,bo tsh ma ogromne jak nie bierze.Ostatnio miała robione zdjęcie na okreslenie wieku kostnego i zobaczymy co to wyjdzie,ale wizytę mamy na poczatku marca.No i ma guczoły sutkowe powiększone,ale u niej tak może byc jesczze jakis czas.
A ja dzis tylko posprzątam bo wczoraj narobiłam tyle kopytek i potrawki żeby na dzis starczyło więc nie będe nic gtowac.Idę pomogę robic Paulinie laurki dla babc i dziadków i tez dzis pewnie oblecimy bo mieszkamy w jednej miejscowosci tylko kaazdy w innym koncu.Ale dobry spacerek bedzie;)

Całkiem przypadkiem uadło mi sie ustawic zdjecie w moim profilu żeby się wyswitlało przy wpisie;):-D:-D:-D:-D:-D:-D
Słuchajcie dostałam na maila wiadomośc że dostałam zaproszenie do znajomych od kogos z BB ale skasowałam a na prywatnej poczcie na BB nic nie mam.da sie to jakos sprawdzic?

anabuba - dobrze ze dalo sie oddac ten bilet ...
a raczej sie tego sprawdzic nie da czy masz wiadomosc ... a patrzalas w skrzynce?? jak nie to moze dostaniesz jeszcze raz ;-)

no własnie w skrzynce nic nie ma.Wczesniej przychodziło i na BB ze jest zaproszenie a tu nic.Więc jak ktos mi cos wczoraj albo dzis wysyłał to poprosze jeszcze raz;)))):-)
Dobra zmykam bo Weronika narobiła ostro w nocnik az do mnie dolatuje.No i biore sie za sprzatnie a pozniej chyba jakis spacer i laurki:-):-):-):-)
miłego dzionka życzę;)

reklama
Do góry