reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja nadal nie umiem :wściekła/y::no::angry:edytuje sygnature wbijam bbc code i ??????????????? nie wiem co dalej robić żeby mieć suwaczek:-:)-:)-:)-(a tak chciałam mieć moje dzieciaczki na takich ładnych suwakach ale ja osioł komputerowy jestem:crazy:

reklama
Ale wy dużo piszecie:-)
teraz nie mam czasu z wami popisać bo musze zająć sie chorym synkiem...
postaram sie do was zaglądnąć w wolnym czasie

pozdrawiam
miłego wieczorku zycze;-)

10 tygodni urodził się 13 listopada:tak:

Oj to jeszcze malenki:tak:
Ja moim tez zaczynalam od takich ilosci;-)Dawalam tez im po troskzu soczku hipp marchewkowego ale doslownie zaczelam od jednej lyzeczki dziennie a pozniej to szlam po kolei mililitrami ze strzykawek:tak::tak::tak:

Ja tez miala straszne problemy zanim wstawilam suwaczki:no:a wyzywalam przy tym jak nic:zawstydzona/y:Tobie tez sie uda:tak:

dlatego narazie zaczynamy próbować tak po troszku wszystkiego na noc do mleczka dostaje trochę kleiku i ok ładnie śpi dziś troszke jabuszka w sobote spróbuje kaszki i tak małymi kroczkami go uczymy wszystkiego bo jak sobie przypomne jak książkowo chowałam adama to wrrrrrrrrrr:wściekła/y:ale ja wtedy młoda byłam tuż po szkole (studium medyczne -opiekunka dziecięca:-D)to było śmieszne bo wszystko tak jak napisali mu chciałam podawać i jak dostał pierwszą kaszke jak skończył 4 m-ce to pluł jak wariat a ja na siłe bo napisane że ma zjeść 180 ml kaszki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czy ktos wie co się dzieje z J?urodziła już?a może sie odezwie?

a właśnie co z naszą-j- chyba jeszcze nie urodziła:szok::szok::szok: ale coś tu do nas nie zagląda:no::no::no:
jestem, jestem. :-D:-D:-DStraszę was tylko.;-)
Szpital mam w domu i stąd ta moja nieobecność.:sorry: Byłam dziś niestety z maluchami u lekarza, bo od wczoraj wieczora gorączka doszła do tego wszystkiego.No i ..... zapalenie oskrzeli zdąrzyło sie rozwinąć. :crazy:
A mnie jeszcze tydzień do cc został, tak więc narazie nie zamierzam się nigdzie ruszać.Choć.... czasem dopadają mnie jakieś skurczybyki, przeważnie nocą po całodziennym lataniu.:baffled:
A tak poza tym wszystko ok.
A gdzie Patrysia?:eek:

-j- choróbska przeklęte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trzymajcie się jakoś a ty przede wszystkim odpoczywaj bo później............ sama wiesz:-Dtakiego maluszka w domku i ten zapach.......kocham te chwile:tak:no ale po cc to pewnie dłużej się dochodzi do formy (nie wiem ja 3 porody sn)zawsze to jednak operacja.......... ale ty pewnie szybko dojdziesz do siebie bo trzeba jakoś całość domową ogarnąć:-):-)zaglądaj tu do nas bo umieramy z ciekawości jak się nie odzywasz:tak:

Witajcie wieczorowo.

Za moment postaram się jakoś ogarnąć wszystko to, co napisałyście od południa, ale najpierw muszę iść położyć starszego smyka spać:tak:.

Już nadrobiłam:tak:.

A my niedawno wrócili`smy od dziadków. Dzieci już śpią, mężuś skończył oglądać mecz i zaraz śmiga do pracy. A ja mam zamiar się zrelaksować...:tak::-D.

reklama
Do góry