reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzięki dziewczyny, też wierze, że następnym razem się uda :-)
Katarzynkoo trzymam kciuki, żebyś jednak @ nie dostała. Mi też cykl się przedłużył i też teraz nie wiem jak to będzie z owulacją. Ale w tym miesiącu postaram się codziennie "ten teges" to na pewno trafie ;-) i dziś obowiązkowo ide do apteki po witamine E dla mojego mężczyzny, słyszałam, że wpływa na ruchliwość i ilość plemników :-)

Witam Was kochane:-)
Katarzynko1979 ja kiedyś wymyśliłam taki sposób na dostanie@ - albo kręciłam się obok koleżanek w pracy co właśnie go miały albo bez przerwy myśłałam o krwi i ...........to jakoś zawsze na mnie działa.
Dziewczyny..................nie śmiejcie się ze mnie ale tak mnie jakoś rano natchnęło i .................................................napisałam dla Was wiersz ( można już się śmiać:zawstydzona/y:
Na fasolinkę każda z nas czeka
marzy o macierzyństwie i wie że czas ucieka
chcemy coś dać światu, zostawić coś po sobie
dlatego bycie rodzicem ciągle mamy w głowie
Czy Bóg obdarzy nas dzieckiem?Czy czeka na nas jakaś mała dusza?
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrósza
Wiem, że ten dzień nastąpi, gdy będziemy mocno wierzyły
Życzę wszystkim Wam dziewczyny by te marzenia się spełniły
:zawstydzona/y:

[SIZE=4 pisze:
Na fasolinkę każda z nas czeka[/SIZE]
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrósza
Śliczny wiesz :-)

Witam Was kochane:-)
Katarzynko1979 ja kiedyś wymyśliłam taki sposób na dostanie@ - albo kręciłam się obok koleżanek w pracy co właśnie go miały albo bez przerwy myśłałam o krwi i ...........to jakoś zawsze na mnie działa.
Dziewczyny..................nie śmiejcie się ze mnie ale tak mnie jakoś rano natchnęło i .................................................napisałam dla Was wiersz ( można już się śmiać:zawstydzona/y:
Na fasolinkę każda z nas czeka
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrusza

bardzo ładny:-D

i sposob na dostanie @ też niczego sobie;-) wypróbuje

Dzięki dziewczyny, też wierze, że następnym razem się uda :-)
Katarzynkoo trzymam kciuki, żebyś jednak @ nie dostała. Mi też cykl się przedłużył i też teraz nie wiem jak to będzie z owulacją. Ale w tym miesiącu postaram się codziennie "ten teges" to na pewno trafie ;-) i dziś obowiązkowo ide do apteki po witamine E dla mojego mężczyzny, słyszałam, że wpływa na ruchliwość i ilość plemników :-)

dostane dostane, tempka 36,6 to bardzo mało...

co wpływa na ruchliwość i jakość plemników?
czyli czym faszerować naszych mężów/facetów żeby ich wojsko zwalczyło Armię Czerwoną na 9 miesięcy?:-D

witamina E...ale co jeszcze?

reklama
Do góry