reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ja tylko słyszałam o witaminie E, no i oprócz tego zero alkoholu.

zero alkoholu u faceta...moj często żlopie te browary...prawie codziennie, wydzieram się ale nic to nie daje..burzy się zaraz..teraz rzuca palenie więc dodatkowo wsciekły:no: eh ci faceci, i jak tlumace ze to dla dobra dziecka to on twierdzi ze przesadzam, ze wszystkiego mu zabraniam, ze juz mi odbija nan tym tle, i ze ma mocne plemniki(a niby skąd wie? bił się z nimi?:baffled::-D)

faceci..
a jak u was? wasi mężczyźni piją piwo?

reklama
Witam Was kochane:-)
Katarzynko1979 ja kiedyś wymyśliłam taki sposób na dostanie@ - albo kręciłam się obok koleżanek w pracy co właśnie go miały albo bez przerwy myśłałam o krwi i ...........to jakoś zawsze na mnie działa.
Dziewczyny..................nie śmiejcie się ze mnie ale tak mnie jakoś rano natchnęło i .................................................napisałam dla Was wiersz ( można już się śmiać:zawstydzona/y:
Na fasolinkę każda z nas czeka
marzy o macierzyństwie i wie że czas ucieka
chcemy coś dać światu, zostawić coś po sobie
dlatego bycie rodzicem ciągle mamy w głowie
Czy Bóg obdarzy nas dzieckiem?Czy czeka na nas jakaś mała dusza?
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrósza
Wiem, że ten dzień nastąpi, gdy będziemy mocno wierzyły
Życzę wszystkim Wam dziewczyny by te marzenia się spełniły
:zawstydzona/y:

O jejku jaki sliczny wiersz az sie poplakalam ehh ty kochana masz talent naprawde:tak:

zero alkoholu u faceta...moj często żlopie te browary...prawie codziennie, wydzieram się ale nic to nie daje..burzy się zaraz..teraz rzuca palenie więc dodatkowo wsciekły:no: eh ci faceci, i jak tlumace ze to dla dobra dziecka to on twierdzi ze przesadzam, ze wszystkiego mu zabraniam, ze juz mi odbija nan tym tle, i ze ma mocne plemniki(a niby skąd wie? bił się z nimi?:baffled::-D)

faceci..
a jak u was? wasi mężczyźni piją piwo?
Mój na szczęście nie pije, piwa to w ogóle, chyba że pójdzie gdzieś z chłopakami na piwo to tak, ale teraz żadko bo nie ma na to czasu, bo przygotowujemy się do ślubu i brakuje nam czasu na załatwianie. No a jak jest jakaś impreza to wódeczka, ale to teraz też żadko. Na weselu sobie odbije, tzn na poprawiny :p

jastosuje na wywolanie@ kompiel pod prysznicem ale pod cieplo woda ide na saune albo latam po schodach i zawsze pomagalo teraz to juz jej nie wywoluje bo chce zeby przyszla:tak::-D

O witaminie e tez slyszalam ze jest dobryna plemniki ale rowniez niewiem czy to prawda tran dobrze wplwa na naienie:tak:

Co do piwa to moj maz bardzo malo pije wogole alkoholu w sumie jak jest jakas okazja ale nie zawsze czasem po prostu nie chce takze jak jest 5 razy do roku pijany to jest sukces

Witam Was kochane:-)
Katarzynko1979 ja kiedyś wymyśliłam taki sposób na dostanie@ - albo kręciłam się obok koleżanek w pracy co właśnie go miały albo bez przerwy myśłałam o krwi i ...........to jakoś zawsze na mnie działa.
Dziewczyny..................nie śmiejcie się ze mnie ale tak mnie jakoś rano natchnęło i .................................................napisałam dla Was wiersz ( można już się śmiać:zawstydzona/y:
Na fasolinkę każda z nas czeka
marzy o macierzyństwie i wie że czas ucieka
chcemy coś dać światu, zostawić coś po sobie
dlatego bycie rodzicem ciągle mamy w głowie
Czy Bóg obdarzy nas dzieckiem?Czy czeka na nas jakaś mała dusza?
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrósza
Wiem, że ten dzień nastąpi, gdy będziemy mocno wierzyły
Życzę wszystkim Wam dziewczyny by te marzenia się spełniły
:zawstydzona/y:
az sie wzruszyłam! :sorry::sorry::sorry: piękny!
co wpływa na ruchliwość i jakość plemników?
czyli czym faszerować naszych mężów/facetów żeby ich wojsko zwalczyło Armię Czerwoną na 9 miesięcy?:-D

witamina E...ale co jeszcze?
Dla meżczyzny:

2x1 wit.E w dawce 200mg
1x1 Salfazin
2x2 Folik w dawce 0,4 mg
zaczerpnięte z NIEZBĘDNIKA STARACZKI :tak:
chociaż uwazam ze dawka folika 2x2 to ciut przesadzona sadze ze 1 tabletka wystarczy! tak jak dla kobiety :nerd:

Ostatnia edycja:
az sie wzruszyłam! :sorry::sorry::sorry: piękny!

Dla meżczyzny:

2x1 wit.E w dawce 200mg
1x1 Salfazin
2x2 Folik w dawce 0,4 mg
zaczerpnięte z NIEZBĘDNIKA STARACZKI :tak:
chociaż uwazam ze dawka folika 2x2 to ciut przesadzona sadze ze 1 tabletka wystarczy! tak jak dla kobiety :nerd:
To facet też może brać kwas foliowy? u mnie to ja tylko biore

Wlasnie weszlam sobie na kalkulatory babyboom i mi wyszlo ze jezeli zafasolkowalam w tym cyklu dziecko urodzilo by sie kolo 11 pazdziernika moja wymarzona data ehh i bylabym w 3tyg ciazy ale jakos nie czuje wcale zebym byla w ciazy eh

reklama
Wlasnie weszlam sobie na kalkulatory babyboom i mi wyszlo ze jezeli zafasolkowalam w tym cyklu dziecko urodzilo by sie kolo 11 pazdziernika moja wymarzona data ehh i bylabym w 3tyg ciazy ale jakos nie czuje wcale zebym byla w ciazy eh
No to trzymam kciuki, żeby była fasolka, Ja też weszłam na ten kalkulator i jak się w tym cyklu dobrze postaram to poród mniej więcej wyliczyło mi na 29 października :)

Do góry