reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Was dziewczyny:-)
I dołanczam się do stwierdzenia Eve84, że dziś piąteczek czyli kilka godzin do weekendu.
Marzenixx - zakuwaj ostro.A co studiujesz jeśli mogę zapytać?
Eve84 jak mam w otoczeniu małą Lidię i powiem jedno - to jest taki mały chochlik:tak::-). Wszędzie jej pełno, broi niesamowicie a jakim jest uparciuchem!:-)
Jestem już po małej słabej kawce ( + pączek) i tak sobie pracuję w spokoju.
Jutro mój szczególny dzień ( robię rano test ciążowy). Już 9 dni po terminie @ i nic.
A wczoraj odebrałam przesyłkę z poczty ( testy owulacyjne:-) ). Ciekawe jakby co, co ja z nimi zrobię a to aż 10 sztuk. Jeste w gorącej wodzie kąpana i muszę ćwiczyć cierpliwość.Dlatego test robię dopiero jutro. Muszę wytrzymać.
Trzymajcie kciukasy za mnie a ja trzymam aby może w ten weekend któraś się "wystarała".
Nie wiem jakie macie plany na weekend ale ja jutro sprzątam a niedziela-dzień piżamowy.Żaden atom mnie z łóżka nie ruszy -Dzień lenia;-)

reklama
Jutro mój szczególny dzień ( robię rano test ciążowy). Już 9 dni po terminie @ i nic.
A wczoraj odebrałam przesyłkę z poczty ( testy owulacyjne:-) ). Ciekawe jakby co, co ja z nimi zrobię a to aż 10 sztuk. Jeste w gorącej wodzie kąpana i muszę ćwiczyć cierpliwość.Dlatego test robię dopiero jutro. Muszę wytrzymać.
Trzymajcie kciukasy za mnie a ja trzymam aby może w ten weekend któraś się "wystarała".
Nie wiem jakie macie plany na weekend ale ja jutro sprzątam a niedziela-dzień piżamowy.Żaden atom mnie z łóżka nie ruszy -Dzień lenia;-)

witam Laure:--)

O kurcze jutro wielki dzien..ciekawa jestem bardzo..hm moze mala fasolka:-)
Nie masz juz wrednej@ 9 dni...a robilas wczesniej testy?moze idzi na badanie krwi,odrazu wykarze:-(Ja tez jestem niecierpliwa...ale musze czekac jeszcze 7 dni:(

Witam wszystki dziewczynki:-)
wstalam wczesniej,kol wyslala mi smsa i nie moglam juz zasnac:-(Narazie nie pada.ale napewno zimno tez dzisiaj.Moje plany na wekend,idziemy ze zanjomimi do kina a potem do roskiej resteuracji i potem na polskie piwo,jakis pub norweski sprzedaje piwo poskie wiec bierzemy naszych chlopow..nie sobie popija:-)A niedziela pewnie lenistwo...!

Cześć Dziewczyny :-) Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam na wątku starajśce się 2008:tak: Chciałabym podzielić się z Wami radisną wiadomością....
JESTEM W 12 TC :-) Chciałam wam podziękować za wsparcie w trudnych chwilach.
Poniżej podsyłam foto mojego 6centymetrowego SZCZĘSCIA!!!

I dołanczam się do stwierdzenia Eve84, że dziś piąteczek czyli kilka godzin do weekendu.
Eve84 jak mam w otoczeniu małą Lidię i powiem jedno - to jest taki mały chochlik:tak::-). Wszędzie jej pełno, broi niesamowicie a jakim jest uparciuchem!:-)
i to mi sie podoba nima @ to sie testuje!!!! :tak: BRAWO! i od razu trzymam kciuki dobrze ze mam juz netka w domciu to bede mogla jutro sprawdzic jak bardzo sie cieszysz :-D
a co do małej rozrabiaki ehhh... wiesz to wiele zalezy od wychowania ja mam w rodzinie mala Weronike - dawno tak ropieszczonego dziecka nie widzialam! :eek:
a ja niestety weekend zajety ... buuuu.... w sobote razem z psiułą piszemy prace zaliczeniowa na seminarium dyplomowe bo razem prace inz piszemy i jeszcze maly rys. do projektu ostatniego.... :-( a w niedziele sie zobaczy moze tez dzien pizamowca chociaz mialam ochote na łyżwy pojsc! ;-)
witam Laure:--)

O kurcze jutro wielki dzien..ciekawa jestem bardzo..hm moze mala fasolka:-)
Nie masz juz wrednej@ 9 dni...a robilas wczesniej testy?moze idzi na badanie krwi,odrazu wykarze:-(Ja tez jestem niecierpliwa...ale musze czekac jeszcze 7 dni:(
ninia ty sie przestan umawiac na termin testowania ;-) lepiej tak jak Laura zaczekaj ... i gdy @ nie przyjdzie dopiero testuj szkoda sie zawiesc ... tu sie nastawiasz ze za 7 dni testujesz ... a wiesz twu twu @ przyjdzie za 6 i bedzie ci przykro :sorry: wiem ze mi łatwo gadac bo sie nie staram jeszcze i nie mam tych wszystkich emocji w sobie! ale bede tu wam robila za glos rozsadku :laugh2:
Marcia26 pamietam pamietam!!!! super! sliczny fasolek :) i gratuluje!!! zycze szczesliwego rozwiazania za 7 m-cy :))

babo testów wcześniej nie robiłam.Wolałam poczekać.Jeżeli by to było wtedy kiedy myślę, to byłby to 4 ty tydzień ( oj nie powinnam tak pisać bo zapeszę ).Do lekarza jakby co to pójdę w za dwa tygodnie bo wtedy wraca z urlopu.
Nie konsumowałam jeszcze rosyjskiej kuchni mmmmmmmm ale ja zmakosz jestem i lubię próbować nowch kuchni choć jednak zawsze ze smakiem wracam do polskiej.Kiedy jestem zagranicą i coś jem, to zwykle sobie myślę " wolałabym teraz zjeść żurek i golonko z ziemniaczkami" - chyba prosta kobieta ze mnie:-)
Dziś mam wogóle dobry dzień.
Mój piesek dostał ode mnie prezent i tak mnie wylizał (dziękował), że aż mnie zaskoczył.Zostawił prezent i naprawdę długo dziękował. Ale to znajda a takie są bardzo wdzięczne.
U nas pada niestety ale już tylko ok. 60 dni do wiosny

Cześć Dziewczyny :-) Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam na wątku starajśce się 2008:tak: Chciałabym podzielić się z Wami radisną wiadomością....

Kochana my sie nie znamy..ale ja ci zycze wszystkiego cio najlepsze..hura udalo sie!!
Moje gratulacje!!!Duzo zdrowka i dbaj o siebie bardzo:-)

Nie konsumowałam jeszcze rosyjskiej kuchni mmmmmmmm ale ja zmakosz jestem i lubię próbować nowch kuchni choć jednak zawsze ze smakiem wracam do polskiej.Kiedy jestem zagranicą i coś jem, to zwykle sobie myślę " wolałabym teraz zjeść żurek i golonko z ziemniaczkami" - chyba prosta kobieta ze mnie:-)
Dziś mam wogóle dobry dzień.
Mój piesek dostał ode mnie prezent i tak mnie wylizał (dziękował), że aż mnie zaskoczył.Zostawił prezent i naprawdę długo dziękował. Ale to znajda a takie są bardzo wdzięczne.
U nas pada niestety ale już tylko ok. 60 dni do wiosny
ja tez wole nasz prostą kuchnie! za zurkiem przepadam! i kotleciki z piersi ziemniaczki ...ahhhh.... :-D
ja to psiara jestem w tej chwili w domu mamy 4 psy :-D z czego kazdy ma swojego: my mamy labusia Tofika co prawda rasowy ale slodki ciapek i kochany :-D brat ma jamnika dlugowlosego - najglupszy z calej ferajny, mama ma kundelke 3 -miesieczna ktora zabralismy ze wsi z budy gdy miala 1 miesiac bo i naczej by podzielila los 7 pozostalych szczeniakow! i jak narazie zostala zadziora mala :-D choc mama sie caly czas bije z myslami czy jej nie oddac! ehhh... no i na podworku mamy sunie Kaukaza Aze :-D kochana wiekowa psinka obronczyni ucisnionych i wierny obronca domu!

Marcia ja cie pamietam choc tylko troszke ale pamietam no i oczywiscie gratuluje i zycze spokojnych pozostalych miesiecy i szczesliwego rozwiazania duzo zdrowka dla was:-D

Bobo testujemy 1 lutego odpowiada ci ta data chyba ze wolisz pozniej cio:confused2::tak:

U mnie po staremu wyspalam sie jak mops znowu masakra nic tylko bym spala hehe jade zraz do siostrzyczki myc okienka bo przeciez w 8 miesiacuona nie moze bo jeszcze dzidzi sie cos stanie pozdrawiam was serdecznie i milego dnia zycze kochane:-D

reklama
Marzenixx - zakuwaj ostro.A co studiujesz jeśli mogę zapytać?
no ja studiuje socjologie, jestem na iostatnim semstrze i ciagle cos.... juz mam dosyc....
ja na weekend mam plany takie : dzis zajecia na uczelni, jutro to samo, a w niedziele do pracy.... :eek::baffled:

trzymamkciuki za testowanko!!!!

no ja cie pamietam, super ze ci sie udalo gratuluje!!! opowiedz dlaczego znieknelas i jak ci sie udalo????

pozdrawiam dziewczyny, ja jeszcze w szlafroku, kawke pije i cos wymyslic musze na zajecia.. ale ciezko mi idzie :)

Do góry