reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

mnie sie pojawily syfki tam, gdzie ich nigdy nie miewalalm!! na karku:szok::szok::szok:od zawsze mialam ladne czyste plecy bez krost a teraz tylny dekolt jest w czerwonych syfkach. co jedne przyschan, to powstaja kolejne:szok:
czyzbym od nowa dojrzewala?:rofl2:
nie powiem, bo mnie to wkurza i niestey ciagle tam sie macam, co na pewno im sprzyja:-(

teraz natomaist nie moge na siebie patzrec w lustrze, bo na twarzy mam tyle plamek, krotek, syfkow:crazy: jak nastolatka:crazy: goja sie bardzo wolno, a wyskakuja z predkoscia swiatla:szok:

co robic? wysuszac spirytusem? czy czekac az mi dadza spokoj?:-(

reklama
mnie sie pojawily syfki tam, gdzie ich nigdy nie miewalalm!! na karku:szok::szok::szok:od zawsze mialam ladne czyste plecy bez krost a teraz tylny dekolt jest w czerwonych syfkach. co jedne przyschan, to powstaja kolejne:szok:
czyzbym od nowa dojrzewala?:rofl2:
nie powiem, bo mnie to wkurza i niestey ciagle tam sie macam, co na pewno im sprzyja:-(

teraz natomaist nie moge na siebie patzrec w lustrze, bo na twarzy mam tyle plamek, krotek, syfkow:crazy: jak nastolatka:crazy: goja sie bardzo wolno, a wyskakuja z predkoscia swiatla:szok:

co robic? wysuszac spirytusem? czy czekac az mi dadza spokoj?:-(
Kochana, zadnym spirytusem bo doprowadzisz do lawiny "syfkow". Z opisu wynika ze cera ozbawiona jest naturalnego plaszcza ochronnego co czesto po lecie albo na wiosne sie uwidacznia przy wymagajacych cerach. Nawilzac i naoliwiac dobrym preparatem olejowym czyli naturalnym olejem dla cer wrazliwych- z passiflory, maslosza, wiesiolka itp . A cynk lykac w suplementach.

Mam pytanko : Czy któraś z was widziała może jak wygląda na żywo błyszczyk Chanel -Aqualumiere Gloss nr 65 Pary Red?Chanel Aqualumiere Gloss połyskujący błyszczyk - 65 Party Red
Chcę sobie sprawić na urodzinki. Czytałam wiele pozytywnych opinii. Jestem ciekawa jak wygląda na żywo. Nie mam teraz możliwości przejechania się do Sephory :(
07523080202.jpg

Ostatnia edycja:
Jaka polecacie piankę do włosów, by były NAPRAWDĘ puszyste i sprawiały wrażenie, że ich jest więcej. Nie ukrywam, że liczę na Hrudzinkę

No ja pościągałam pełno próbek ze stanów, takich malutkich pudełeczek. Są różne te podkłady, niektóre naprawdę fajne :tak:
Ja polecam

doti, a jka sobie je zalatwilas? drogie byly?

hruda, ja zawsze mialam cere mieszana ze sklonnoscia do tlustej. jednak ostatnimi czasy(to chyba juz objawy starzenia sie:-() zauwazylam, ze jest suchawa. niegdy w sumie nie byla jakas wrazliwa, wymagajaca. czyzby tak sie to moglo zmienic? a te oleje to gdzie sie kupuje?

szukałam po hasle "mineral makeup samples" itp. czesto tylko placiłam za przesylke jakies 4, 5$,a czasami pare dolcow za probki. np. signature minerals, everyday minerals i już nie pamietam innych :-D ALe wtedy dolar byl strasznie tani, teraz to juz chyba nie warto sciagac

reklama
Donkat ja tez twierdzę, że to wiek. Jak tylko dobiłam 30 to skóra stała się sucha i potrzebuje DUŻEGO nawilżania, kika razy dziennie, a wcześniej wsytarczyło jak rano i wieczorem pokremowałam się. Teraz jak rano wstaje mam takie uczucie jakby mi maska na twarzy sie ściągała i zaraz pęknie.

Do góry