reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
Męża da się urobić.Jak się pobieraliśmy, nie było mowy o obcięciu włosów,miałam takie do połowy pleców. A teraz :-D:szok: Ale na blond P mnie namawia. Taki popielaty, nie za jasny tak sobie myślę... Jutro rano przychodzi do mnie koleżanka fryzjerka, jeszcze z nią pogadam.

dziewczyny czy mozecie polecic mi jakis dobry krem pod oczy ktory rozjasni mi cienie i zmniejszy opuchliznę ??

Doti ja tez proponuje na poczatek troche pasemek

Ja też nie umiem sobie wyobrazić :-D Jak byłam mała, tak do 6 roku życia, byłam jaśniutką blondyneczką, miałam białe włosy :tak: Tylko teraz mam b.ciemną oprawę oczu i to może razić.
ja tez mam ciemna oprawe oczu a mialam juz blond czupryne :tak: marchewkowa juz tez :-D zreszta czego ja juz na glowie nie mialam :-D:-D:-D

doti, ja na poczatek radze zrobic sobie delikatne cienkie i zadkie jasne pasemka. jesli ci sie bedzie podobac, to stopniowo je powiekszysz. az moze w koncu dojdziesz do jednolitego blondu. to rozwiazanie jest rozsadne, bo po1: co jakis czas bedziesz miala nowa fryzure( mnie sie szybko nudza wlosy, wiec to dla mnie wazne), a po2: nie bedzie szoku i w razie, gdy ci sie nie spodoba, to nic straconego.
musisz tez pamietac, ze z czarnych od razu blond i tak by nie wyszedl, a dodatkowo to odrosty beda szalenie widoczne

nie prawda! mi wyszedl :tak:

Męża da się urobić.Jak się pobieraliśmy, nie było mowy o obcięciu włosów,miałam takie do połowy pleców. A teraz :-D:szok: Ale na blond P mnie namawia. Taki popielaty, nie za jasny tak sobie myślę... Jutro rano przychodzi do mnie koleżanka fryzjerka, jeszcze z nią pogadam.
popieram , walnij sobie jasne pasemka, jak któregoś roku z kruczoczarnego przerobiłam sie na blond w 3 dni. Pierwszego dnia były marchewkowe( dosłownie) drugiego sraczkowate, a trzeciego juz blondynowate:tak::-D:-D:-D

kobietki, uzywacie rekawic gumowych do domowych czynnosci? ja juz w koncu sie wizelam w grasc i od jakiegos czasu zmywam naczynia, podlogi w rekawiczkach, zeby chronic skore dloni i paznokcie.
czasem mnie wkurzjaja, bo chyba sa za luzne:-D, ale juz sie przyzwyczailam:tak:

kobietki, uzywacie rekawic gumowych do domowych czynnosci? ja juz w koncu sie wizelam w grasc i od jakiegos czasu zmywam naczynia, podlogi w rekawiczkach, zeby chronic skore dloni i paznokcie.
czasem mnie wkurzjaja, bo chyba sa za luzne:-D, ale juz sie przyzwyczailam:tak:
hihihihiihih jak dzis obierałam ziemniaki pomyslałam:tak:, że czas sobie takowe sprawić, bo ręcem mam teraz brązowe:-(

reklama
Do góry