reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a ja kochana czuje sie ok, nadal bolą mnie cycuchy.... nie wiem czy to przed @, pewnie tak... a wczoraj bardzo mnie ciągneło w pachwinie... taki ból ciągnący od podbrzusza do okola pachwiny... nie wiem , nie chce sobie wkrecac :zawstydzona/y:
a ty Kinguś ?? ja ty sie czujesz???
Oj skarbie trzymam mocno kciuki.
Ja to chodzę nabuzowana i krzyczę jak na @ więc marne szanse.

No i wyladowalam z antybiotykiem. .
Trzymaj się:tak:

Macie moze jakis pomysl z ktorym hormonem moge miec problemy?
Wiem, ze powinnam isc do gina ale tu gdzie mieszkam, na wszystko czeka sie dlugo.
Chyba progesteron :confused:

A GDZIE SIE ZASZYLA NASZA KINGUS :confused::confused::confused:
A byłam na podwójnych imieninkach :tak: ale się objadłam :-D

Bablyss spokojnie powtórz teścik. Trzymam mocno kciuki :tak::tak::tak:

reklama
bablyss, marzenixx, kingus, marytna222, mari27, elizabeth, pixela77, shenkoka- jestescie dziewczynki kochane jakbym mogla to kazda bym wysciskala ile wlezie:-D:rofl2:
nunia27, kropeczka, pysia510- kochane luby sie cieszy niesamowicie bo od poczatku polowal na chlopczyka i umyslil sobie imie kubus.. wiec to jego wymarzony pierwdorodny... mi bylo obojetne czy chlopiec czy dziewczynka,, pozniej niedawno bardziej chcialam miec dziewczynke ale w sumie z chlopczyka tez sie ciesze.. co bog da,, nawet jakby dal bliznieta to bysmy sie cieszyli.. nieuniknione ze za drugim razem nam wyjda bo ja jestem z blizniaczek jednojajowym..:-D:rofl2:

bablyss, marzenixx, kingus, marytna222, mari27, elizabeth, pixela77, shenkoka- jestescie dziewczynki kochane jakbym mogla to kazda bym wysciskala ile wlezie:-D:rofl2:
nunia27, kropeczka, pysia510- kochane luby sie cieszy niesamowicie bo od poczatku polowal na chlopczyka i umyslil sobie imie kubus.. wiec to jego wymarzony pierwdorodny... mi bylo obojetne czy chlopiec czy dziewczynka,, pozniej niedawno bardziej chcialam miec dziewczynke ale w sumie z chlopczyka tez sie ciesze.. co bog da,, nawet jakby dal bliznieta to bysmy sie cieszyli.. nieuniknione ze za drugim razem nam wyjda bo ja jestem z blizniaczek jednojajowym..:-D:rofl2:
kochanie my razem z tobą się cieszymy!!!
a wiesz moj tata z blizniakow, a jego mama (babcia) z trojaczek!!! hehehe moze i ja będę miała?

DZIEWCZYNKI CHYBA MOCNO TRZYMALYSCIE BO POSZLO MI SUPER!!! ZOBACZYMY CO BĘDZIE:-):-D

Dodam jeszcze, ze glowe mam jakby ktos mi nadmuchal jak balon ktory za chwile mial by odleciec, zapominam lub robie jakies niewytlumaczalne rzeczy (glupie bledy). CZY JA JUZ CALKOWICIE WARJUJE????:-(

Olesia.ja tez tak mialam w grudniu..bylam bankowo pewna ze jestem...az przyszla wredna@ i chumor na dol odrazu:-(
Teraz mam inaczej nic mnie nie boli,troche brzuch pobolewa,piersi mialam mabrzmiale a teraz juz tak nie bardzo i od dzisiaj spada temp,wiec moze sie pojawic w piatek:-(Mam nadzieje ze nie bedzie!!!

:-)czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia :))) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii..:) jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy :) :-D:-D:-D

Oj co za wspaniala wiedomosc!!!Bardzo sie cieze ze wszystko dobrze z malenstwem:--)Kubusiek ladne imie dla chlopca...no to mamuska dbaj o siebie dalej i ciesz sie!!!

reklama
No i wyladowalam z antybiotykiem. Boli mnie wszystko. Miesnie brzuch jajniki piersi watroba kluje mnie serce chyba umre... Tak zle to sie jeszcze w zyciu nie czulam zadzwonilam do szefa ze nie dam rady przyjsc do pracy i co dostalam opie...ol ze co ja sobie mysle i czy bede jutro powiedzialam ze sie postaram nawet nie powiedzial ze ok lub ze nie ok tylko sie rozlaczyl. Fajnie prawda :(((((((( Kiedys jak bylam mlodsza to lazilam z temp do pracy a teraz po prostu nie mam sily musze zostac w domku.
Tikanis gratuluje synka ja tez zawsze chcialam miec 2 synkow :)))))
W.Kropeczko wspolczuje Ci strasznie. Mam nadzieje ze ten bol szybko minie zycze Ci tego.
Pozdrawiam Was i ide dalej zdychac.

Mari jak sie czujesz? wszystko na raz zaczelo cie bolec..mam nadzieje ze antybiotyk pomoze i wkrotce bedziesz zdrowiotka:-)A ta twoj szef to cholera nie rozumie jak czlowiek jest chory?

Do góry