reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Powroce jeszcze do mojego pierszego pytania, czy oprocz Martyny222 mial jeszcze ktos robione badanie niedroznosci jajowodow i moze przechodzil mniej bolesnie. Czy w kazdym przypadku trzeba sie liczyc z bolem.

ja niestety Ci w tej kwestii nie pomogę :-(

Dziewczyny jutro z rana robię test, ale juz na nic nie licze, to jakas pomylka...ale kupiłam...jakis taki tani byl w rosmanie??? 7.50 kosztowal
tani czy nie..cimam kciuki za II :tak:

reklama
dziewczyny a jak mam dolaczyc obrazek pod moim imieniem. Probowalam w edycji zdjec i tam wyswietla ze mam. Cos mi nie wychodzi

No a u mnie nic ciekawego zaliczyłam dziś kolejny egzamin, został mi jeszcze tylko jeden :huh: no i czekam czy ta wredna przyjdzie czy nie? oto jest pytanie.
O to gratuluję zaliczenia;-) Może @ nie przyjdzie :tak::tak:

Moja mama miala tylozgiecie macicy..nie mogla zajsc w ciaze przez dwa lata...
Pewnie co lekarz to opinia :baffled:
no u mnie nadal cycuchy bolą ale jakoś nie specjalnie, podbrzusze czasami ale nie zabardzo.. nic pozatym.... nie mam humorów nic a nic.... ale dzis juz prawie poszlam po test!! malo sie nie powstrzymalam!!! ale jakos dalam rade heheh

a ciebie o procz humorkow nic nie boli?
No poczekaj jeszcze z tym testem na mnie ;-)
U mnie cisza przed @ :-D nic nie boli tylko humor mam taki, że mój M obrywa za byle co, jak nic @ się zbliża...

Przytulanki sa co dwa dni wiec jakby co nie powinnam nic przegapic ;-) a od srody (16dc) zaczynam Duphaston :blink:

kingus moze twoje nabuzownie wcale nie jest na @ :sorry2:
Ściskam kciuki żebyście trafili i była piękna owulka:tak::tak:
Nabuzowanie to u mnie tylko jedno wskazuje...niestety:-( ale w nastęnym cyklu dostaję clo.

Powroce jeszcze do mojego pierszego pytania, czy oprocz Martyny222 mial jeszcze ktos robione badanie niedroznosci jajowodow i moze przechodzil mniej bolesnie. Czy w kazdym przypadku trzeba sie liczyc z bolem.
Wiesz przypomniało mi się, że moja znajoma miała ale w prywatnej klinice (800 zł warszawa ze znieczuleniem).

Dziewczynki ja juz po zakupach, udaly się bardzo.Nakupilam malej dzidzi ubranek, śliczniutkie dla dziewczynek są...

Dziewczyny jutro z rana robię test, ale juz na nic nie licze, to jakas pomylka...ale kupiłam...jakis taki tani byl w rosmanie??? 7.50 kosztowal
Fajnie, że zakupy się udały. Ja to się zawsze rozczulam ;-)
Trzymam moooooocno kciuki za II :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ściskam kciuki żebyście trafili i była piękna owulka:tak::tak:
Nabuzowanie to u mnie tylko jedno wskazuje...niestety:-( ale w nastęnym cyklu dostaję clo.

No mam nadzieje :sorry2:

kingus a po co ginka daje Ci clo skoro masz owulke po metformaxie ! :confused:
Moim zdaniem powinna dac Ci duphaston zeby ulatwic zagniezdzenie sie zarodkowi :blink:
A powtarzal Twoj mezulek badania ?

bablyss, marzenixx, kingus, marytna222, mari27, elizabeth, pixela77, shenkoka- jestescie dziewczynki kochane jakbym mogla to kazda bym wysciskala ile wlezie:-D:rofl2:
nunia27, kropeczka, pysia510- kochane luby sie cieszy niesamowicie bo od poczatku polowal na chlopczyka i umyslil sobie imie kubus.. wiec to jego wymarzony pierwdorodny... mi bylo obojetne czy chlopiec czy dziewczynka,, pozniej niedawno bardziej chcialam miec dziewczynke ale w sumie z chlopczyka tez sie ciesze.. co bog da,, nawet jakby dal bliznieta to bysmy sie cieszyli.. nieuniknione ze za drugim razem nam wyjda bo ja jestem z blizniaczek jednojajowym..:-D:rofl2:

tikanis...hehe jak wyjdą nastepne bliźniaczki to bedziemy podwójnie sie cieszyć.
Dbaj o siebie i o malego Kubusia :-)

Nie wiecie co u Imagination? ona tez na synka czeka?

reklama
DOBRA WIADOMOSC,
Moj jeden jedyny "silnik" pracuje, zrobilam test owul. i mam II pekne kreseczki. Nadzieja odzyla. :-)
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, wiem ze do dzidzi jeszcze daleko droga ale poczatek jest Bardzo dobry.

Do góry