reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczynki,

Wpadłam się przywitać z późnego ranka :-)

Cześć dziewczyny! Parę dni mnie nie było a tu już tyle wiadomości nowych.
Mój M też ostatnio nabrała ochoty więc może coś z tego będzie... Ale sama nie wiem chyba jestem już po owulacji. Ostatni okres miałam 8 stycznia, a cykle mam co 29-30 dni. To kiedy była owulacja?? Pozdrawiam

owulacja zazwyczaj jest na dwa tygodnie przed okresem lub 15 dc... oczywiście to teoria a z praktyką bywa różnie :D

Gaba, Catedra ma rację, ale poprzytulać się przecież można nie tylko w owulacje. Dziewczyny nie dajmy się zwariować.

WITAM !! WSZYSTKIE STARACZKI.Jestem na tym forum nowa trafiłam tutaj przez przypadek jak coś czytałam na temat ciąży.Starania mam już za sobą a teraz czekam na wyniki :) mam nadzieję ,że będą owocne.Pozdrawiam.

kari27 - witaj i życzę by staranka okazały się owocne. A kiedy powinna się pojawić @???

Hej

witam nowe starające się kobietki;-)
U nas ok, wczoraj cały dzień w Gdańsku..ale było super!
Staranka cały czas trwają, teraz jest decydujący tydzień. Zakupiłam sobie w H&M seksowną bieliznę więc wiecie...:cool2::-p

Pozdrawiam i życzę owocnych starań oraz pozytywnego testowania:tak:

Kinga - ten Twój M to ma z Tobą dobrze - sexy bielizna, pewnie się będzie działo. :tak::-)

Miłego dzionka :-);-)

reklama
Odnosnie tamponow czy podpasek.. wole tampony ale uzywam ich na zmiane z podpaskami.. mialam raz przygode z tamponem.. zostal mi sznureczek w ręce.. ale poradzilam sobie sama.. chociaz miałam czarne wizje przed oczami a jak powiedzialam M to stwierdzil ze sam nawet by mi pomogl.. (na co oczywiscie nie pozwolilabym)

hmm to owulacja mogla byc 2 -3 dni temu

ja mialam okres 10.01. cykle ok 29 dni, i wczoraj mialam owulke, w sobote i niedziele test owulacyjny pozytywny, a dzis rano skok tempki na 37,3
Czyli jeśli w sobotę były przytulanki to może coś z tego wyniknie...Zobaczymy. Nie chce się za bardzo nakręcać, ale czasami nie da się.

Hej dziewczyny- wlasnie dzwonilam do lekarza i moich wyników jeszcze nie ma grrr- witam nowe staraczki- pozdrowionka

Witam poniedzialkowo:-)
Przydalaby sie jakas nowinka o fasolce i nowe fluidki:-p

:-D

Kevinka - święta racja, jakieś fluidki by się przydały :tak:

Odnosnie tamponow czy podpasek.. wole tampony ale uzywam ich na zmiane z podpaskami.. mialam raz przygode z tamponem.. zostal mi sznureczek w ręce.. ale poradzilam sobie sama.. chociaz miałam czarne wizje przed oczami a jak powiedzialam M to stwierdzil ze sam nawet by mi pomogl.. (na co oczywiscie nie pozwolilabym)

Nektarynka - chyba Twoje podejście jest ok, używać na zmianę :-)

kasiulek82 - co się z Tobą dzieje Kochana :-( Odezwij się bo się martwię.

kaira24 - a co tam Słońce u Ciebie? Jak weekendzik minął??? ;-)

Czyli jeśli w sobotę były przytulanki to może coś z tego wyniknie...Zobaczymy. Nie chce się za bardzo nakręcać, ale czasami nie da się.

Masz racje- ja tez mialam przytulanko, codziennie, wlasciwie odkad tylko mi sie skonczyla @- pod koniec tygodnia robie tescik- dam znac co wyjdzie- musimy sie wspierac zeby nie zwariowac- 3mam kciuki

No jak przytulanki były w sobotę to szanse są :-):tak:

Cześć dziewczynki:) Dawno mnie nie było,chciałam sie tylko przywitać i życzyć miłego dnia :)

Hej Kochana, jak samopoczucie? Fasolinka daje Ci w kość?? Prześlij nam troszkę fluidków :-)

Hej dziewczyny- wlasnie dzwonilam do lekarza i moich wyników jeszcze nie ma grrr- witam nowe staraczki- pozdrowionka

Ola, normalka, nie grrrrrrrr się :-) Prędzej czy później wkońcu będą :tak:

reklama
Maggie_f ja jestem teraz jakoś cały czas zmęczona,porobiłam wyniki ale ich nie dostałam bo są wysłane do lekarki do której ide.A wizyte mam dopiero 6 lutego. Musze już być do końca na zwolnieniu bo jak to szef powiedział"nie ma dla mnie pracy po 8 godzin"

Do góry