reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny jak myslicie , moj m w trakcie przytulanek w dniach plodnych byl przeziebiony, moze to miec wplyw na jakos plemniczkow?

Na dodatek chyba mnie zarazil, teraz ja czuje ze zatoki mnie biora i gardlo :(

reklama
Witajcie!
Pozwólcie, że się dołączę do Waszych staranek.
Jestem Ilona, mam 28 lat, 14-to miesięcznego synka Kubusia i właśnie zaczęliśmy się starać o drugą fasolkę (po cichu liczymy na Tosię ;-))
a jestem spod Warszawy

Siema,

Dziekuje dziewczynom, ktore odpisaly mi na poprzednie pytanie. Tyle, ze chyba je zle sformuowalam. Chodzilo mi o to, ze moze ktoras z Was miala podobnie (czyli plamienia przed @ i bardzo krotka @ - jedno i poldniowa), to juz drugi moj taki cykl i zastanawiam sie, czego to moga byc objawy. :-:)-(
Pozdrawiam

Ooops, chyba moj poprzedni post napisalam na innym watku :p No coz, moze ktoras z Was bedzie mogla mi pomoc jednak..

Ostatnia edycja:
Kaprycha, ja osobiście tak nie miałam ale na innym forum czytałam o jednej dziewczynie która miała taka @ w ciąży. Do 4 miesiąca!
Przykro mi, tylko tyle wiem na ten temat :confused:

Dzieki Kilolku :)
Chyba ciaze moge wykluczyc. W tamtym cyklu zrobilam tescik i wyszedl negatywny. Dlatego sie zastanawiam co to moze byc :(

może nerwy? albo jakaś zmiana? Najlepiej to się poradzić lekarza.
A co do testu to jak byłam w ciąży z Kubusiem 2 kreski wyszły mi dopiero w 8 tc. :dry:

Ja też spotkałam się juz z dwoma kobietami, które normalnie miały @ a były juz w ciąży:) także krótki @ wcale nie oznacza, że nie jesteś w ciąży ja też raz miałam chyba 3 dni @ i robiłam test bo myślałam, że jestem w ciąży ale nie byłam.. różnie to bywa.. warto sprawdzić i zrobić tescik

Edycja po poście Kaprychy:
może po prostu nie było owulacji.. nie wiem dokładnie jak to jest..

reklama
Witam mam 24 lata i jestem ze szczecina od grudnia razem z moim robakiem staramy sie o malenstwo jak narazie bez rezultatu ale mamy nadzieje ze szybko uda nam sie zasiac malenka fasolinke czego nam i wam bardzo zyczymy i pozdrawiamy goraco

Ostatnia edycja:
Do góry