Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mój mąż też nie może żadnych tych ekspresowych danek oraz m.in. napojów gazowanych, bo ma uczulenie na salicylany. Jak coś z tego zje albo wypije to nic wielkiego się nie dzieje, ale jak łyknie aspirynę, która składda się głównie z salicylanów to puchnie cały jak kartofel i trzeba szybko wzywać pogotowie nim się udusi :-(Nie robiłam testów, ale z samoobserwacji wyszły pleśnie wszelkiego rodzaju pylenia drzew (teraz wierzba-orzech laskowy) pokrzywa i E-... konserwanty te z gotowych dań, zupek, wszelkiego rodzaju dań torebkowych typu zalej gorącą wodą.
Ale jadę tylko na zyrtec-u nie zalecany podczas ciąży ale teraz stany zapalne węzłów.....
mój mąż też nie może żadnych tych ekspresowych danek oraz m.in. napojów gazowanych, bo ma uczulenie na salicylany. Jak coś z tego zje albo wypije to nic wielkiego się nie dzieje, ale jak łyknie aspirynę, która składda się głównie z salicylanów to puchnie cały jak kartofel i trzeba szybko wzywać pogotowie nim się udusi :-(Nie robiłam testów, ale z samoobserwacji wyszły pleśnie wszelkiego rodzaju pylenia drzew (teraz wierzba-orzech laskowy) pokrzywa i E-... konserwanty te z gotowych dań, zupek, wszelkiego rodzaju dań torebkowych typu zalej gorącą wodą.
Ale jadę tylko na zyrtec-u nie zalecany podczas ciąży ale teraz stany zapalne węzłów.....
też czytałam że alergiczka w ciąży czuje się dużo lepiejelfa..wszystkie lekarstwa z którymi się zetknęłam nie są dopuszczone do stosowania w ciąży..część nawet przed ciążą..i w czasie karmienia..większość to sterydy :-( niestety..jedyne co mnie pociesza, że podobno w ciąży tak się organizm zmienia, że może nie być objawów alergii..ja mam taka całoroczną alergię np. na czekoladę czy na detergenty..ale to można wyeliminować i żyć..gorzej np. z nerwami, których w mojej pracy nie brakuje, a które mogą być przyczyną alergii także..no albo właśnie jak u ciebie z różnymi roślinami kwitnącymi..
też czytałam że alergiczka w ciąży czuje się dużo lepiej