reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny macie śliczne nowe avatarki:-):-)

Lilianko zdrówka życzę

Basiu Natalka jest śliczna

Gratulacje dla Zuzanki z okazji 8 miesięcy

Zuskus zdrówka dla chłopców

Czy te wszystkie leki, które stosujecie do inhalacji to sterydy?? My mamy pulmicort.

reklama
flexitide (dzięki Magdalenko za poprawienie) to steryd:tak:

już po lekarzu...nie jest jeszcze całkiem dobrze...ale napewno dużo lepiej :-) zastrzyków już nie przedłużyła, dalej inhalacje, oklepywanie i...spacer:szok:

Zuzia moja imienniczka wszystkiego dobrego na 8 miesięcy!

Patyczku moj kochany z jedzeniem u MIkołaja kiepsko mleko ble kaszka ble picie ble wszystko ble :-( kaszki owocowe tez ble no mowie ze jeszcze troche a kota dostane :wściekła/y: .

Gratulacje dla Zuzi:-):-):-):-):-):-)

Witam cioteczki wieczorowa pora:-)

Bylysmy dzisiaj u lekarza z ta biegunka i jutro mam zaniesc kupke do badania,Marysia juz spi ja odpoczywam sobie na BB:-)
Joasiek dziekuje za pogode bylo naprawde pieknie,hihi:-D
Jolu,Patyczek moja Marysia tez slabo z jedzonkiem tylko mleczko zupki,kaszki ble,ble,ble a jak zobaczy lyzeczke to az sie krzywi
Zuzkus jak dobrze,ze Macius ma taki apetyt:-)
Kasiau Ola nie chce spac ja ty jestes to spryciula jedna pewnie chce sie toba nacieszyc:-)
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi z okazji 8mcy
Magdalenkakol jak dobrze,ze jestes na bb Ty nasza doktureczko
Daruuunia od gory do dolu powiadasz ach ty nasza mroweczko:-D

Ostatnia edycja:
Witam cioteczki wieczorowa pora:-)

Bylysmy dzisiaj u lekarza z ta biegunka i jutro mam zaniesc kupke do badania,Marysia juz spi ja odpoczywam sobie na BB:-)
Joasiek dziekuje za pogode bylo naprawde pieknie,hihi:-D
Jolu,Patyczek moja Marysia tez slabo z jedzonkiem tylko mleczko zupki,kaszki ble,ble,ble a jak zobaczy lyzeczke to az sie krzywi
Zuzkus jak dobrze,ze Macius ma taki apetyt:-)
Kasiau Ola nie chce spac ja ty jestes to spryciula jedna pewnie chce sie toba nacieszyc:-)
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi z okazji 8mcy
Magdalenkakol jak dobrze,ze jestes na bb Ty nasza doktureczko
Być może na te ząbki ale choroba moj Mikołaj naprawdę mało je dobrze że chce pić ;-)

Zuza ja Cie wcale nie chcialam poprawiac powiem szczerze ze nawet nie widzilam jak to napisalas :-):-)
Wiem tylko ze pisalas.
Marlenko nie przesadzaj Ja poprostu dawalm to wszystko mojej Kindze a lubie wiedziec co daje to czytam duzo i tyle.
Co do jedzenia to ja z Wojtkiem nie mam probblemow On tak jak Mackowski zuzkus otwiera buzie na widok lyzeczki, Teraz juz wykapany najedzony chyba spi , bo cisza,Ja jem kolacuyjke i chyba tez sie poloze wczesniej

Gratulki dla Mani i jej ząbka:-)
Wskoczyłyśmy na chwilkę ale Ola nie usiedzi spokojnie na kolanach , trochę potańczyłyśmy ale zaraz idziemy do wyrka może tam sie wyciszy bo na razie tryska energią :-)

reklama
Być może na te ząbki ale choroba moj Mikołaj naprawdę mało je dobrze że chce pić ;-)
wydaje mi sie,ze zabki wczoraj mialysmy kryzys i Maniulka caly dzien nic nie jadla tylko pila teraz juz wiem dlaczego przebijal sie zabek i nawet smoczka ktorego tak lubi nie mogla ssac dzisiaj jest juz lepiej ale robila sobie przerwy co 4-5h jadla a zwykle je co 3h jak dlugo Mikolaj niema apetytu i ile zjada w ciagu dnia?

Mania dziekuje za wszystkie gratulacje ja tak sie cieszylam rano,ze az lezka w oku mi sie pojawila i mowie do R ,,corka nam dorasta,,hihihi
ale Olcia to ISKIERKA jak tylko podrosnie to musisz Kasiu zapisac ja na jakis kurs tanca albo gimnastyke

Ostatnia edycja:
Do góry