reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Marysia czasmi takie głupowate jak ja!:-D:-D:-D:-D Nawet moj małż sie smieje ze ja to zawsze jakos nie naturalnie, bo jak mi robia zdjecie to sztucznie sie usmiecham zeby ładnie wyjsc i i tak kaszana z tego wychodzi!:tak::-DNiestety fotomodelka nie zostane:sorry2::-D

reklama
To macie i naszą:-)
Fifi kucharz

p1000411rz3.jpg

I już upieczona. :-)
p1000414kx1.jpg

I już zjedzona :-)
p1000418dk0.jpg

super pizzowe fotki!!

a tynkowki skad maja wlasny sprzet(czyt. wałki:-)), to nie fair!!
widac przejecie niesamowite:tak: slicznoty bydgosko-warszawskie:-D:-p
no i duze te pizze, najedliscie sie??

fogia Fifi swietny i jak mu szybko wloski rosna, normalnie jestem pod wrazeniem. sliczny ten twoj synek:tak:
i skldniki naklada z identyczna minka jak Niko:-p pelna profeska:-D

Nie no nie pogadasz, jeszcze naogladałam sie tych zdjec jak w pracy siedze, a tak mi burczy w brzuchu ze szok:szok:

Na Filipka mozna mówic filip zawodowiec :-D:-D:-D pełna profeska

O MAJ GAD:-D:-D:-D:-D. Co to za pizzowe szaleństwo????
Martucha zapoczątkowała pizze domową czy kto?? Super zdjęcia, Tynkowe jakie wałki mają:-D. A Filipek widzę kawał pizzy zjadł:szok:;-). I jak świetnie pije z kubeczka bez dziubka:tak::tak:.

Superrrr:-).

reklama
Do góry