reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

"Sofik" tak dokladnie o tego buzza mi chodzi tylko ze ja bym chciala nowy aby byl a takich juz nie produkuja ale ludze sie ze moze gdzies na magazynie ktos ma i da mi namiar:crazy::crazy::crazy::crazy::laugh2::laugh2: a Ty mieszkasz w Uk ze tam chcesz kupic wozek??
tez slyszalam ze te nowe kolo buzza jest super tylko troche drogie...ja z tego co pamietam miezylam moja 1,5roczna corke do buzza nowego modelu i nie moge powiedziec aby to nowe siedzisko bylo male bo miala jeszcze lozz..musze sie z nia wybrac do sklepu i teraz jak ma 2lata skonczone przymierze ja do nowego buzza jak sie bedzie miescic to z braku starego modelu zdecyduje sie na nowy model;-)ale namieszalam hehe;-)

reklama
poprawka - teraz przypomnialo mi sie ze na rozchybotany stelaz skarzyly sie tez inne dziewczyny z Polski, konkretnie w Warszawy w innym forum na temat buzza wiec moze to zalezy od warunkow i jakosci chodnikow?

"Sofik" tak dokladnie o tego buzza mi chodzi tylko ze ja bym chciala nowy aby byl a takich juz nie produkuja ale ludze sie ze moze gdzies na magazynie ktos ma i da mi namiar:crazy::crazy::crazy::crazy::laugh2::laugh2: a Ty mieszkasz w Uk ze tam chcesz kupic wozek??
tez slyszalam ze te nowe kolo buzza jest super tylko troche drogie...ja z tego co pamietam miezylam moja 1,5roczna corke do buzza nowego modelu i nie moge powiedziec aby to nowe siedzisko bylo male bo miala jeszcze lozz..musze sie z nia wybrac do sklepu i teraz jak ma 2lata skonczone przymierze ja do nowego buzza jak sie bedzie miescic to z braku starego modelu zdecyduje sie na nowy model;-)ale namieszalam hehe;-)
jesli chodzi i nowe siedzisko to w tym nowym modelu przeznaczone jest do 18 mc. Pozniej niby jest to wieksze....Nas oszukali bo w tutejszych buzzach nie dodaja za darmo tego drugiego wiekszego siedziska (dopiero teraz ma to sie zmienic) w zwiazku z tym 90 procent amerykanskich rodzicow ubolewa ze ich dzieci wyrosly z wozka tuz po ukonczeniu roku....Moj dzidzius jest przecietny i opatulony zimowo ma problem....jest mu ciasno i wybitnie niewygodnie, po prostu dupcia mu sie nie miesci :) Jak pisalam wczesniej mam nadzieje ze zyskamy troszke luzu wiosna po zdjeciu kombinezonu czy kurtek. Chcialabym nim jeszcze troche poszpanowac:tak::tak: zanim calkiem pojdzie w kat.

gie-oska ja mieszkam w Irlandii ale z uk to bardzo tania przesylka, dlatego chce kupic.
Tez chce nowy wozek ;-)

pawimi w pl na allegro jest to kolo za 250zl ale ja nie potrzebuje zimowego bo u mnie Zimy nie ma;-) a jak bede w PL to pomysle czy nie kupic;-)
Własnie sa dwa siedziska i koleznki corka ma teraz rok i jeszcze jezdzi w tem pierwszym... a na drugi jest jeszcze czas mowi...
Wiecie co ja sie juz chyba zdecydowalam i kupie ten Quinny Buzz4 z dwoma siedziskami.
Ja to chce buzz 4 - zeby miala 4 kola bo te buzz 3 nie maja 2 siedzisk tlyko buzz4.

Ja jestem niskiego wzrostu i nie kazdy model wozka jest dla mnie dobry, ten quinny jest idalny ...

Myslam jeszcze o Maxi Cosi Mura ale jest za masywny i za wysoko ma raczke...

Dziekuje wszytkim za opinie :-)

wydaje mi sie ze te najnowze 3 kolowe tez maja 2 siedziska...nawet opis na stronie producenta na to wskazuje ale moze sie myle, natomiast jesli chodzi o kolko to dziewczyny uzywaja go na codzien nie do sniegu bo jest lepsze niz to male plastkowe.

wydaje mi sie ze te najnowze 3 kolowe tez maja 2 siedziska...nawet opis na stronie producenta na to wskazuje ale moze sie myle, natomiast jesli chodzi o kolko to dziewczyny uzywaja go na codzien nie do sniegu bo jest lepsze niz to male plastkowe.

aha to ja moze jak bede w PL to dokupie ;-)

Quinny buzz 3 ==> moze ten nowy ma dwa ale ja wiem ze 2008 nie ma na 100% ;-)

gie-oska a ten wozek tez fajny.
2008 Quinny Speedi 'Raven' Brand New on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 15-Feb-09 11:16:22 GMT)

uzywany ale dobra cena : http://www.allegro.pl/item534235009_quinny_buzz_spiworek_igielka_polecam.html
http://www.allegro.pl/item535186397_wozek_quinny_buzz_stan_bdb_polecam.html

a Bugaboo zadna z Was nie rozwazala? tego wozia nic nie pobije jesli chodzi o jakosc materialow, wykonane i funkcjonalnosc. Nie jest piekny tzn, ujmujac inaczej nie na gust kazdego przecietnego czlowieka i faktycznie 5 latemu przy moim srednim dziecku nawet go nie rozwalzalam, ale tym razem dokonujac bardzo szczegolowych badan sie jednak skusilam i absolutnie nie zaluje. Uwazam ze nie ma lepszego wozka.

reklama
Do góry