reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny, chciałam się poradzić. Otóż około 8 lutego powinnam mieć @ a w dniach 1-2 luty mam mieć szkolenie i wiecie jak to jest na szkoleniach, zawsze coś tam się wypije. Nie wiem czy zrobić test przed wyjazdem czy nie pić? Z jednej strony nie chcę się tak nakręcać bo miałam tak w tamtym miesiącu i oczywiście przyszła @.

reklama
Witam,dostalam w koncu @@@ i wiecie co chyba pierwszy raz sie tak ciesze:tak:choc ta dluuuga przerwa troche mnie martwi:-(,no ale za pare dni staranka na nowo i wrzucam na luz,przynajmniej bede sie starac:tak:

no no bylam wczorja u lekarza :D nic mi nie powiedzial :( fakt faktem wziol mnie na otelik i nic :/ powiedzial ze za wczesnie... mierzylam przed chwilka temperaturke i mam 37... czy to cos znaczy niewiem ale fajnei by bylo:)

Nie wiem kochana, czy to cos znaczy, bo ja mam w tym momencie 37.45 a jestem 2 dni po plamieniu ( ala @). Idz na betke moze, da Ci to 100% pewnosci. Buzka

no no bylam wczorja u lekarza :D nic mi nie powiedzial :( fakt faktem wziol mnie na otelik i nic :/ powiedzial ze za wczesnie... mierzylam przed chwilka temperaturke i mam 37... czy to cos znaczy niewiem ale fajnei by bylo:)

Tempke sie mierzy rano, przed wstaniem z lozka zawsze o tej samej porze i dobrze jest kiedy mierzy sie systematycznie by miec porownanie :) Ja rano ma 36,9-37,1 a wieczorej czasem 37,7

Popieram dziewczyny...Beta daje pewnosc noooo prawie 100% bo czasem wczesna ciaza bardzo i moze dac zafalszowany wynik ale jak wyjdzie pozytywna to warto po 48h powtorzyc bo to jest b. wazne (tak mowil moj lekarz mimo ze moja 1 beta byla 101), liczy sie przyrost a nie ile jest za 1 razem (jak jest przyrost to ciaza i ciaza ktora sie rozwija)....Trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Alisa kochana - oczywiście, ze M odciągnęlam od meczu:-D no ba!!!
I w zasadzie, to mogłabym potwierdzić teorię o Testosteronie w trakcie meczu! - Jak któryś taki zagorzały Kibic - można "skorzystać" z przerwy! - Chwała im za to:-);-)

Witajcie :)
Już pare dni się zbierałam aby zawitać na to forum..
A dziś już nie mogę wytrzymać z niecierpliwości - czekam na jutrzejszą betę - 3majcie więc kciuki za wynik, plis!

Pozdrawiam wszystkie mocno!

reklama
Do góry