reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja tez tylko na chwilkę...
Przed chwila brat od nas pojechał, znaczy P. własnie go zawozi..., bo wpadł do nas na obiad i próbuje załatwic P. robote:tak: Miał isc w poniedzialek na rozmowe, ale jedzie juz jutro...:tak: Jejku... żeby to wypaliło:tak:

My dzis zamienilismy sie pokojami z małą, ciekawe jak bedzie spac w naszej starej sypialni, bo w jej starym pokoiku było strasznie głosno, koło klatki schodowej, a pod nia miał pokoj głuchy sasiad:zawstydzona/y: i my do wiosny spimy z misiami na tapecie:-) jak sie zrobi ciepło to wytapetujemy, bo teraz i tak ciezko by miało cos schnąc...:tak:

My dzis testujemy spiworek, bez problemu Paulinka w nim zasneła, zobaczymy jak bedzie wyglądała nocka...

Dobranoc mamusie!
Jutro o 12 trzymajcie kciuki;-)

Dobrej nocy dziewczyny:tak:

Asiowo, my też mamy głuchych sąsiadów...nad nami i pod nami:baffled:. W porze Wiadomości możemy u nas wcale telewizora nie włączać...i tak wszystko wyraźnie słychać. Krzyś od początku tak zasypiał i teraz na szczęście mu to nie przeszkadza. My tez chcieliśmy z małym zamienić się na pokoje...w naszej sypialni byłoby wygodniej poustawiać jego rzeczy. Ale raczej to nie jest możliwe. Przez ścianą z naszą sypialnią jest zsyp. Ludzie wyrzucają czasami śmieci o 23 albo rano o 5 po drodze do pracy:baffled:. No i mamy sąsiada, który po weekendzie wyrzuca masę szkła...rumor jest niesamowity:baffled::dry:.

Asiowo, my też mamy głuchych sąsiadów...nad nami i pod nami:baffled:.

To ja też się do Waszego grona dołączę :tak: tylko my mamy pod nami, bo nad nami nikt nie mieszka :-D I najbardziej słychać u nas w sypialni :baffled:, ale już się przyzwyczailiśmy :-) A najlepsza jest niedziela z ranka... radio maryja i msza na full, nie musimy iść do kościoła :-p

Ja też się wreszcie żegnam, dobranoc :tak:

Hej dziewczyny, ten wątek tak szybko idzie, że nie nadążam go czytać:szok:. U nas chyba zanosi się w końcu na pierwszy ząb bo mała zrobiła się tak marudna, że masakra, ciągle chce żeby ją nosić zabawiać, jak chwilę jest sama to w ryk, zaczęła się budzić w nocy, nawet co godzinę więc wysiadam:-(. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy:-)

NO i u nas sie sprawa wyjaśniła mamy trzeciego zęba :tak: :szok:
i jeszcze sie czyms pochwale dzis kupilismy nocnik mikołajowi :tak: wiem ze może za wczesnie ale co go posadziłam zrobił mi siusiu :-):-):-).
Dowiadywałam sie u nas odnosnie szczepionki na tą SEPSĘ i lekarz mi powiedziała tak że na sepse powinny sie szczepić całe rodziny i sprawa przedstawia sie tak cena szczepionki 140 zł i Maluszki muszą dostać 2 dawki a dorośli po jednej , my już dziś zdecydowaliśmy że będziemy się szczepić :tak: bo te 140 zł nie jest warte moich nerwów :no:

Hej dziewczyny, ten wątek tak szybko idzie, że nie nadążam go czytać:szok:. U nas chyba zanosi się w końcu na pierwszy ząb bo mała zrobiła się tak marudna, że masakra, ciągle chce żeby ją nosić zabawiać, jak chwilę jest sama to w ryk, zaczęła się budzić w nocy, nawet co godzinę więc wysiadam:-(. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy:-)
U mnie przez ostatnie dni też tak było a tu dzis proszę jest zębalek :-D

Moje szkraby śpią.
Jolu Gratuluję ząbka, a co do nocnika to bardzo dobrze, ze juz sadzasz- ja zamierzam zrobić tak samo, tylko musze poszukac mniejszego nocniczka po Fabianie.

reklama
Do góry