daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A ja chyba już się pożegnam- zaczęłam oglądac ten film, teraz są reklamy więce pędem na bb :-)
Miłej nocki!!!
Miłej nocki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Miał isc w poniedzialek na rozmowe, ale jedzie juz jutro...
Jejku... żeby to wypaliło
i my do wiosny spimy z misiami na tapecie:-) jak sie zrobi ciepło to wytapetujemy, bo teraz i tak ciezko by miało cos schnąc...
Darunia to już wiesz czemu jest 5 min, filmu i 15 min. reklam - żeby móc wskoczyć na bbA ja chyba już się pożegnam- zaczęłam oglądac ten film, teraz są reklamy więce pędem na bb :-)

dobranoc :-)
. W porze Wiadomości możemy u nas wcale telewizora nie włączać...i tak wszystko wyraźnie słychać. Krzyś od początku tak zasypiał i teraz na szczęście mu to nie przeszkadza. My tez chcieliśmy z małym zamienić się na pokoje...w naszej sypialni byłoby wygodniej poustawiać jego rzeczy. Ale raczej to nie jest możliwe. Przez ścianą z naszą sypialnią jest zsyp. Ludzie wyrzucają czasami śmieci o 23 albo rano o 5 po drodze do pracy
. No i mamy sąsiada, który po weekendzie wyrzuca masę szkła...rumor jest niesamowity
.Asiowo, my też mamy głuchych sąsiadów...nad nami i pod nami.
tylko my mamy pod nami, bo nad nami nikt nie mieszka
I najbardziej słychać u nas w sypialni
, ale już się przyzwyczailiśmy :-) A najlepsza jest niedziela z ranka... radio maryja i msza na full, nie musimy iść do kościoła 

. U nas chyba zanosi się w końcu na pierwszy ząb bo mała zrobiła się tak marudna, że masakra, ciągle chce żeby ją nosić zabawiać, jak chwilę jest sama to w ryk, zaczęła się budzić w nocy, nawet co godzinę więc wysiadam:-(. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy:-)

wiem ze może za wczesnie ale co go posadziłam zrobił mi siusiu :-):-):-).
bo te 140 zł nie jest warte moich nerwów 
U mnie przez ostatnie dni też tak było a tu dzis proszę jest zębalekHej dziewczyny, ten wątek tak szybko idzie, że nie nadążam go czytać. U nas chyba zanosi się w końcu na pierwszy ząb bo mała zrobiła się tak marudna, że masakra, ciągle chce żeby ją nosić zabawiać, jak chwilę jest sama to w ryk, zaczęła się budzić w nocy, nawet co godzinę więc wysiadam:-(. Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy:-)