reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane:-)
Daruuunia no to niezla sobota Ci sie szykuje:tak:
Magdalenkakol u Wojtusia to pewnie zabki i Marysia tez mleczka boi sie z butelki ssac,a smonia ciagnie jakby ja dziaselka wogole nie bolaly,spryciula jedna;-)bylam juz z psem,ale tylko zrobila siku i szu....do domu:-Dona nie lubi zimna i jak jest mokro ksiezniczka jedna;-)
Marysia juz spi 1h,ale wcale sie nie dziwie tylko ze ja juz nie moglam no bo po kawce:sorry2:za to poprasowalam i wzielam sie za ukladanie w szafie Marysi,narazie nabalaganilam zamknelam pokoik skancze pozniej:-p:-p:-p
Patyczku jestes wielka dzisiaj zastosowalam Twoja metode z karmieniem tzn oszukiwalam Marysie,ze daje jej smoczek,a do buzi siup lyzeczka jedzonka i to dziala naprawde dziala zjadla caly sloiczek,dziekuje

Ostatnia edycja:
reklama
mamy trzeciego zęba :tak: :szok:
i jeszcze sie czyms pochwale dzis kupilismy nocnik mikołajowi :tak:
JOLUŚ gratulujemy 3 ząbeczka !!! Super!!
A ten nocniczek - rewelacja. Moja Nacia to pewnie by go na głowe zakładała a nie załatwiała sie do niego - niestety. Ale może i Ona do tego dojrzeje:-D

Jutro o 12 trzymajcie kciuki;-)
ASIOWO oczywiście będziemy trzymały i powodzenia !!!

U nas chyba zanosi się w końcu na pierwszy ząb bo mała zrobiła się tak marudna, że masakra
Mamy nadzieje, że Helence szybciutko wyjdą te ząbki i da mamusi troszke odsapnac ;-)

Ostatnia edycja:
Witam was kochane
U nas niestety nocka ble Mikołaj od 2 wcale nie spał a teraz sryl odsypia to oj jeszcze ze dwie nocki a zwariuje :-(

Jolu mam nadzieję, że już Mikołaj będzie spokojniejszy. U nas zawsze jak ząbek zastuka, to jeszcze dzień, dwa jest masakra, dopóki cały nie wylezie :tak:

Buuuuuuuu ale Wam ładnie dzieciaczki spią a moja nie chce :-( ja sobie marzę położyć się, wyspać i wstać zanim mała się obudzi :-D może kiedyś...

Dobrusia przytrzasnęła sobie dzisiaj paluszki szufldą :-( na jednym paznokciu ma czerwona plamkę... nie zdążyłam do niej podejść...:zawstydzona/y: :wściekła/y: nie ma, kupujemy jakiekolwiek blokady na te szuflady, bo ciężko ją upilnować, a nie będę przecież chodzić za nia krok w krok (tzn pełz w pełz:rofl2:)

Darunia ale się Wam imprezka szykuje :szok:

mi komputer dalej zamula, a już cuda robimy :crazy:

Arturo ma pierwszą drzemkę.:-)

Patyczku jestes wielka dzisiaj zastosowalam Twoja metode z karmieniem tzn oszukiwalam Marysie,ze daje jej smoczek,a do buzi siup lyzeczka jedzonka i to dziala naprawde dziala zjadla caly sloiczek,dziekuje

:-):-):-) Super, że mój sposób pomaga. Wczoraj wymyśliłam nowy. Mąż przy jedzeniu trzyma karuzele, Artur się na nią patrzy, trochę do góry i ma przy tym otwartą buźkę. To ja w tym czasie szybciutko siup kaszę do buźki. Zjadł wczoraj 180ml:szok: na noc. To duży sukces jak na niego.:-D:-D:-D

Witam was kochane
U nas niestety nocka ble Mikołaj od 2 wcale nie spał a teraz sryl odsypia to oj jeszcze ze dwie nocki a zwariuje :-(

Jola, a może to 4 ząbek. Arturowi chyba drugi idzie, bo wszystko do buzi pakuje i wkłada paluchy do buzi i trze te dziąsła.

Dobrusia przytrzasnęła sobie dzisiaj paluszki szufldą :-( na jednym paznokciu ma czerwona plamkę... nie zdążyłam do niej podejść...:zawstydzona/y: :wściekła/y: nie ma, kupujemy jakiekolwiek blokady na te szuflady, bo ciężko ją upilnować, a nie będę przecież chodzić za nia krok w krok (tzn pełz w pełz:rofl2:)

Darunia ale się Wam imprezka szykuje :szok:

mi komputer dalej zamula, a już cuda robimy :crazy:

Ach ta Dobrusia. Buziaczki w paluszki malusie.
Mata, a może system trzeba przinstalować, albo dysk zdefragmentować, albo usunąć historię z przeglądarki?? Hmmm sama nie wiem, cóż to może być.

:-):-):-) Super, że mój sposób pomaga. Wczoraj wymyśliłam nowy. Mąż przy jedzeniu trzyma karuzele, Artur się na nią patrzy, trochę do góry i ma przy tym otwartą buźkę. To ja w tym czasie szybciutko siup kaszę do buźki. Zjadł wczoraj 180ml:szok: na noc. To duży sukces jak na niego.:-D:-D:-D .
Patyczku jestescie niesamowici jutro wyprobuje te nowa metode:-D:-D:-D

reklama
Do góry