reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam . No to ja ranny ptaszek. Pierwsza.:-):-D
agunia-ln oj ty wiesz kochana jaki to rozgłos miała ta afera z nk i pedofilami na bb.:tak:Część kont została usunięta ale co z tego jak i tak powstają nowe. To tylko walka z wiatrakami. Dlatego nie mam fotek na nk.:crazy:

Hej, szukam namiętnie w internecie sposobów leczenia zapalenia płuc,a raczej odpowiedzi na pytanie,czy stosuje się w leczeniu sterydy. Może Wam wiadomo coś na ten temat? Byłabym wdzięczna
nic mi na ten temat nie wiadomo.:no:Sterydom mówię stanowcze nieee.:no::no::no::sorry2:
tak dziewczynki macie raję tryskająca energią mlinka idzie się właśnie sexić:tak::tak:
malinko chyba nareszcie jesteś najszczęśliwszą osobą odkąd weszłaś w inny związek:tak:. Tak tryskasz energią , że udziela się ona wszystkim . Podziwiam cię za siłę jaką w sobie posiadasz. Ale cóż tu dużo mówić... miłość czyni cuda. Powodzenia.:tak::-)

a ja? a ja idę myju, myju... potem wizyta u gina po skierowanko... fryzjer, co bym może jakoś wygladała ... O ile da się co kolwiek jeszcze z tym zrobić...:baffled:

Miłego dzionka.:-)

Witajcie o poranku.

-j-, zrób się na bóstwo, koniecznie...:tak::tak::tak::-D.

Ja dziś pewnie tylko na moment. Niedługo przyjeżdża moja siostra i trzeba się nią troszkę zająć...:-D, tzn. pogadać i takie tam różne...

Malinka, ty dziewczyno rzeczywiście masz w sobie tyle werwy na wszystkich polach.... Tak trzymaj:-).

witam dziewczynki:-D
ja tak na chwilkę bo się pakuje przed wyjazdem po dzieciaczki a z antkiem to trzeba pół domu zabrać:tak::szok:
macie rację dziewczynki miłość dodaje skrzydeł:happy::happy::happy::happy:
-j- zrób się na bustwo bo maluszek jak wie że mama wygląda bosko to szybko na świat wyczodzi i odrazu oczka ma otwarte ba musi rzecież to cudo zobaczyć;-) a tak serio to dobrze że idziesz przed porodem bo potem to już czasu brak (wiem z autopsji ntek ma 10 tygodni a ja u fryzjera jeszcze nie byłam) no to buziaczki dziewczynki mykam będe w sobote........papatki:happy:

Witam :-)

Lekko zasapana ale jestem :-)

Malinka świetne te fluidy energetyczne od Ciebie ;-) Byłam już na zakupach, pozmywałam, wyszorowałam szafki w kuchni i kuchenkę :tak:

A miałam nie lada zaległości bo do niedawna borykałam się z anemią i dosłownie nie miałam siły nawet na leżenie :szok:

Anabuba piękny nocny monolog ;-)

Lecę robić kawkę :happy:

witam, dzisiaj mam wolne więc stąd moja obecność na bb o tej porze:-D ale niedługo zaczynam maraton po sklepach agd w poszukiwaniu kuchenki:baffled: ciężka sprawa za dużu wybór i jeszcze moje ograniczenia cenowe:crazy:
malinka szczęśliwej podróży i wracaj prędko

no pięknie, jak już jestem w domu i mogę wyjść z dziecinką na spacer to pogoda beznadziejna:crazy: szaro, buro i ponuro, chmury takie jakby za chwilę miał spaść śnieg i grad:baffled::baffled::baffled: co za pech

Mama Helenki, no to ty równiez dzisiaj zrobiłaś sobie porządkowy maraton...

Agunia, powodzenia w wyborze kuchenki. A o jakiej myslisz?

Malinka, szczęśliwego powrotu życzę...:tak:

reklama
Do góry