reklama
Witam . No to ja ranny ptaszek. Pierwsza.:-)
agunia-ln oj ty wiesz kochana jaki to rozgłos miała ta afera z nk i pedofilami na bb.
Część kont została usunięta ale co z tego jak i tak powstają nowe. To tylko walka z wiatrakami. Dlatego nie mam fotek na nk.
Sterydom mówię stanowcze nieee.

. Tak tryskasz energią , że udziela się ona wszystkim . Podziwiam cię za siłę jaką w sobie posiadasz. Ale cóż tu dużo mówić... miłość czyni cuda. Powodzenia.
:-)
a ja? a ja idę myju, myju... potem wizyta u gina po skierowanko... fryzjer, co bym może jakoś wygladała ... O ile da się co kolwiek jeszcze z tym zrobić...
Miłego dzionka.:-)

agunia-ln oj ty wiesz kochana jaki to rozgłos miała ta afera z nk i pedofilami na bb.

nic mi na ten temat nie wiadomo.Hej, szukam namiętnie w internecie sposobów leczenia zapalenia płuc,a raczej odpowiedzi na pytanie,czy stosuje się w leczeniu sterydy. Może Wam wiadomo coś na ten temat? Byłabym wdzięczna

malinko chyba nareszcie jesteś najszczęśliwszą osobą odkąd weszłaś w inny związektak dziewczynki macie raję tryskająca energią mlinka idzie się właśnie sexić![]()

a ja? a ja idę myju, myju... potem wizyta u gina po skierowanko... fryzjer, co bym może jakoś wygladała ... O ile da się co kolwiek jeszcze z tym zrobić...

Miłego dzionka.:-)
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie o poranku.
-j-, zrób się na bóstwo, koniecznie...

.
Ja dziś pewnie tylko na moment. Niedługo przyjeżdża moja siostra i trzeba się nią troszkę zająć...
, tzn. pogadać i takie tam różne...
Malinka, ty dziewczyno rzeczywiście masz w sobie tyle werwy na wszystkich polach.... Tak trzymaj:-).
-j-, zrób się na bóstwo, koniecznie...

Ja dziś pewnie tylko na moment. Niedługo przyjeżdża moja siostra i trzeba się nią troszkę zająć...

Malinka, ty dziewczyno rzeczywiście masz w sobie tyle werwy na wszystkich polach.... Tak trzymaj:-).
witam dziewczynki
ja tak na chwilkę bo się pakuje przed wyjazdem po dzieciaczki a z antkiem to trzeba pół domu zabrać
macie rację dziewczynki miłość dodaje skrzydeł

-j- zrób się na bustwo bo maluszek jak wie że mama wygląda bosko to szybko na świat wyczodzi i odrazu oczka ma otwarte ba musi rzecież to cudo zobaczyć;-) a tak serio to dobrze że idziesz przed porodem bo potem to już czasu brak (wiem z autopsji ntek ma 10 tygodni a ja u fryzjera jeszcze nie byłam) no to buziaczki dziewczynki mykam będe w sobote........papatki

ja tak na chwilkę bo się pakuje przed wyjazdem po dzieciaczki a z antkiem to trzeba pół domu zabrać

macie rację dziewczynki miłość dodaje skrzydeł

-j- zrób się na bustwo bo maluszek jak wie że mama wygląda bosko to szybko na świat wyczodzi i odrazu oczka ma otwarte ba musi rzecież to cudo zobaczyć;-) a tak serio to dobrze że idziesz przed porodem bo potem to już czasu brak (wiem z autopsji ntek ma 10 tygodni a ja u fryzjera jeszcze nie byłam) no to buziaczki dziewczynki mykam będe w sobote........papatki

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam :-)
Lekko zasapana ale jestem :-)
Malinka świetne te fluidy energetyczne od Ciebie ;-) Byłam już na zakupach, pozmywałam, wyszorowałam szafki w kuchni i kuchenkę
A miałam nie lada zaległości bo do niedawna borykałam się z anemią i dosłownie nie miałam siły nawet na leżenie
Anabuba piękny nocny monolog ;-)
Lecę robić kawkę
Lekko zasapana ale jestem :-)
Malinka świetne te fluidy energetyczne od Ciebie ;-) Byłam już na zakupach, pozmywałam, wyszorowałam szafki w kuchni i kuchenkę

A miałam nie lada zaległości bo do niedawna borykałam się z anemią i dosłownie nie miałam siły nawet na leżenie

Anabuba piękny nocny monolog ;-)
Lecę robić kawkę

agunia-ln
Fanka BB :)
witam, dzisiaj mam wolne więc stąd moja obecność na bb o tej porze
ale niedługo zaczynam maraton po sklepach agd w poszukiwaniu kuchenki
ciężka sprawa za dużu wybór i jeszcze moje ograniczenia cenowe
malinka szczęśliwej podróży i wracaj prędko

malinka szczęśliwej podróży i wracaj prędko
joe alex
Mama Helenki, no to ty równiez dzisiaj zrobiłaś sobie porządkowy maraton...
Agunia, powodzenia w wyborze kuchenki. A o jakiej myslisz?
Malinka, szczęśliwego powrotu życzę...
Agunia, powodzenia w wyborze kuchenki. A o jakiej myslisz?
Malinka, szczęśliwego powrotu życzę...

reklama
joe alex
Agunia, u nas z tą pogodą tak samo. Jakoś sennie...

Podziel się: