reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Mata, niektóre łóżeczka mają kółkaDzieki za rady dziewczyny, to raczej będę sie rozglądała za łóżeczkiem turystycznym. A jak jest z jego rozłożeniem i transportem? Bo ja bym chciała wziąć np do ogrodu, czyli pod jedną pachę małą, pod drugą łóżeczko![]()

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Teściowie kupili Bartwoi taki łóżeczko jak piszecie- bardzo fajne jest i Bart lubi w nim spac ;-):-)
Jak bede jechac do Żagania to napewno je wezmę zapakuję do auta :-)
Jak bede jechac do Żagania to napewno je wezmę zapakuję do auta :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Łózko turystyczne skłąda sie do takiej torby - jest wygodne do przemieszczania - ale nie bede ukrywała ze jak wezmiesz Małą na ręce i łózeczko w drugą to będzie Ci naprawdę cięzkoo.:-)
oj że będzie ciężko to wiem ;-)
Natomist jeśli chcesz je nosic razem z maluszkiem to odradzam - bo jest po prostu ciężkie (ale chyba wiekszosc łóżeczek waży podobnie).
Ten model, który ja mam ma kóleczka więc mozna go po prostu za sobą ciagnąc :-)
a ciągnąc je za soba to nie bardzo, bo w domu nie mam az tyle miejsca, żeby je przeciągać z pokoju do pokoju

joasiek1977
Mata, to po prostu wybierz się do sklepu i sama popatrz - wybór jest ogromny, zobaczysz jak ze składaniem i ciężkością 

mata-kow
Mata, to po prostu wybierz się do sklepu i sama popatrz - wybór jest ogromny, zobaczysz jak ze składaniem i ciężkością![]()
a żeby było to takie proste

joasiek1977
To zapraszam do Wrockaa żeby było to takie prostejak dobrze pójdzie to w sobotę pojadę na zakupy, ale znając asortyment okolicznych sklepów dziecięcych, to będzie kilka modeli na krzyż
![]()

mata-kow
To zapraszam do Wrocka![]()
nie ma sprawy, za 2 godziny będę ;-)

reklama
joasiek1977
No proszę... w dodatku tak bliskonie ma sprawy, za 2 godziny będę ;-)![]()