aga_q
TRZYNASTEGO :)
trzeba nim dobrze kręcić przy smarowaniu - to nie boli maluszka.
o w mordę

a ja myślałam, że tylko dobrze i dokładnie smarować we wszystkich zakamarkach.
myślałam, że nie za bardzo tym kikutem można manewrować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba nim dobrze kręcić przy smarowaniu - to nie boli maluszka.
my dziś werandowanie zaczęliśmy, małej chyba się podobałoale tez miała otwarta buźkę
muszę jakąś czapeczkę dokupić, bo te co mam jakieś takie dużawe się wydaja i mam wrażenie, że uszy nie sa dobrze zakryte
kikut nam dziś odpadł!! :-) Aga_q - my ten kikut "podnosiliśmy" i pod spód też laliśmy spirytus!
a mała wciąż ma te krostki na szyi :-( i na bu żce przy uszach nowe sie pojawiły :-( wyglądaja na potówki, ale może to coś innego? kurcze, trzeci dzień w krochmalu kapanie nie wiele pomaga:-(
a do tego na jednym pośladku, od strony bioderka jakies krostki tez wyszły, nie wiem czy to od pieluchy czy cokurcze, zawsze musi coś się pojawić nowego
:-(