Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
andzia gratulacje!!! No nie mogę, chłopak za chłopakiem:-)

Musisz wejśc w ten album :-) Tam znajdziesz cała resztę watków.

dzięki dziewczyny za pomoc zaraz tam powklejam fotkil

he he dobre , ale ja tam sie bardzo ciesze zawsze chciałam synusia ,no ale byliśmy nastawieni na laseczke ,mój mąż był taki dumny a teraz mina mu zrzedła]Andzia nie martw sie my przy Wiktorze tez mielismy na pewniaka dziewczynke mówiliśmy do niej Wiktoria i na ostatnim usg pan doktor mówi do męża duzy chłop z niego bedzie Co zrobił mój M - oburzył sie mało doktora nie pobił i za wizyte nie zapłacił do tej pory jak wspominamy mamy ubaw naszczescie nie kupowaliśmy jeszcze wózka i łóżeczka ciuszki wszystkie trzeba było wymienić bo oczywiście były w kolorze róż![]()

,pewnie że najważniejsze że nasz oskarek jest zdrowiutki i to mnie raduje najbardziej

mój lekarz sprzęt ma dobry coś mi się wydaje, że nie umie się nim obsługiwać bo jak robił pomiary główki kości udowej i chyba brzuszka to obliczał na piechotę na kartce przeliczał na tygodnie i wychodziła kilkudniowa rozbieżność, a jak chcieliśmy aby nagrał płytę to powiedział, że nie umie i nie będzie nagrywał bo zdarza się , że 1 ciąża na 100 jest chora przeoczona przez lekarza a gdyby nagrał płytkę i dziecko było by chore to jest podstawa ,,ta płytka,, do wytoczenia procesu a on nie chce żadnego procesu.
kalina_malina dziekuję bardzo za pomoc, mam potwierdzenie przelewu pieniędzy, ale to chyba w niczym nie pomoże, bo mój mąz jest inspektorem nadzoru budowlanego i napisał im ekspertyze tego mieszkania w jakim jest stanie i dołączył zdjęcia. A poza tym w akcie notarialnym jest napisane ile zapłaciliśmy za to mieszkanie. Mamy czekać do poniedziałku, chociaż i tak nam juz opuścili 5% ceny. On jak sie uprą to ustanie na ich. Moglibyśmy się odwoływać, ale gra jest nie warta świczki, bo to przecież "tylko 426zł". Ci z US jezdza na szkolenia znają się tam wszysci z wyższych instacji i kumpel kumplowi podtrzyma decyzję o nakazie zapłaty. Pozostaje sąd apelacyjny i tam napewno wygralibyśmy sprawę, bo mamy orzeczenia i postanowienia Naczelnego Sądu Administracyjnego w takich sprawach i wyrażnie jest w nich napisane że znacząca różnica w cenach jest wtedy kiedy ta różnica wynosi ponad 33% ceny, a u nas różnica w cenie wychodzi 13,5% i nie ma podstaw do wszczęcia postępowania.![]()
Masz rację, że w urzędach to ręka rękę myje i ciężko z nimi wygrać. W każdym razie w razie pytań - dawaj :-)Ja na bank Inflancka. Moja gin jest z tego szpitala i bardzo poleca. Robiłam też małe rozeznanie u koleżanek z pracy i ten szpital jednak ma dość dobrą opinię.
dziewczyny mam pytanie wiem ze juz kiedy o tym pisalysmy ale nie moge znalezc
jak sie liczy miesiace ciazy wedlug tygodni???

mnie nie...może masz za mało magnezu...porozmawiaj z lekarzem..z tego co wiem magnez można brać:-)Gratulacje dziewczyny chlopakow!!!
ja niesety nie wiem co bedzie i czekam na koniec lutego na USG.
pozdarwiam:-):-):-)
lapia WAs skurcze w nocy???
Gratulacje dziewczyny chlopakow!!!
ja niesety nie wiem co bedzie i czekam na koniec lutego na USG.
pozdarwiam:-):-):-)
lapia WAs skurcze w nocy???